Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
Menu

2000 Series

Din udfordring. Dit valg.

Uanset om det er sportsbegivenheder, teaterproduktioner eller en anden slags live-udsendelse - når optagelse af lyd live er udfordringen, er de fleste lydteknikere og udlejningstjenester i verden enige om den samme løsning: Den trådløse Sennheiser 2000 serie.

Med sin klare og kraftige lyd, der begæres af professionelle kunstnere, er dette alsidige og fleksible system imponerende bevis for Sennheisers enorme viden om trådløst sceneudstyr. 2000 serien, der tilbyder en stor skiftende båndbredde, fleksibel frekvensstyring, software, der kan opgraderes, og pålidelig og brugervenlig, men avanceret teknologi, der er beskyttet af robuste huse, blev født og opfostret til scenelivet med al dets hårdhed. Giver professionelle mulighederne og tilliden, som de bør forvente af deres værktøjer. Fra håndholdte mikrofoner over in-ear-monitorering til robuste ENG-komponenter.

Den højeste kvalitet i begge ender af transmissionsvejen.

De frekvenskompatible sendere og pålidelige True Diversity modtagere i Sennheisers 2000 serie er robuste og af høj kvalitet og garanterer, at signalet kommer sikkert igennem selv i vanskelige miljøer.

Den højeste kvalitet i begge ender af transmissionsvejen.

Sætter standarderne inden for trådløs overvågning.

Den højeste kvalitet i begge ender af transmissionsvejen.

Sætter standarderne inden for trådløs overvågning.

Gode nyheder for ENG-professionelle.

Disse meget pålidelige komponenter får dine billeder til at tale klart og tydeligt, uanset om det er i studiet eller udendørs.

Gode nyheder for ENG-professionelle.

*De markerede felter skal udfyldes

Professional Wireless Range

Professional Wireless Range

Kravene til professionelle i audiobranchen stiger til stadighed: flere kanaler, større scener, mere komplekse RF-forhold, hurtigere setup. Og ingen kompromis'er – nogensinde. Vores ekspertise i trådløs transmission hjælper branchen med disse udfordringer hver eneste dag.
Mere

Servicelinks

Mikrofoner og tilbehør til trådløse systemer

Leder du efter en reservedel eller tilbehør til din mikrofon eller dit trådløse system? Klik her og find de originale Sennheiser-reservedele.

Software-downloads

Find software til dit Sennheiser-produkt til gratis download.

Sennheiser bekæmper forfalskninger

Vi prioriterer beskyttelsen af vores kunder og vores mærke meget højt, fordi vi ønsker at sikre, at du får den ægte Sennheiser-oplevelse. Se mere om vores forholdsregler imod forfalskninger.

Produktregistrering

Du går aldrig galt i byen med en Sennheiser. Registrér dit originale produkt og få den bedst mulige service og mange andre fordele.