5000 Series

Nøglen til perfektion

De største events, de mest brillante forestillinger, Radio og Tv – hvad ville de være uden en perfekt lyd? For at gøre dette spørgsmål overflødigt har Sennheiser udviklet den professionelle 5000 serie. En klasse for sig selv, ligesom de opgaver, de skal dække.

Sennheiser tilbyder den bedste kvalitet for professionel audioproduktion: de nyeste trådløse mikrofoner, alsidige transmittere og effektiv rackmontering og bærbare modtagere, som du ikke kan klare dig uden, når du henvender til et krævende internationalt publikum. Et stort udvalg af professionelle radio-headsets, tilbehør og indstilleligt ekstraudstyr afrunder denne serie til studio, teater og udendørs anvendelser.

Grundsolid fleksibilitet

Denne True Diversity modtager giver fred i sindet ved store koncerter, live-udsendelser i fjernsynet, teatre eller store sportsbegivenheder. Med sin skiftende båndbredde på op til 184 MHz sikrer den fleksibel brug selv i en tæt belagt frekvensspektrum.

Grundsolid fleksibilitet

Lille og så helt i top

60 x 50 x 17 mm – er alt hvad der skal bruges af plads til at klemme vores high-end trådløse teknologi ind i denne professionelle bodypack sender. Solid, men med lav vægt - SK 5212-II er perfekt til brug på scenen, TV, Film - alle former for shows samt applikationer, hvor der er brug for en usynlig bodypack transmitter.

Lille og så helt i top

Otte måder at komme til at lyde legendarisk

Med otte udskiftelige mikrofonhoveder, herunder to fantastike Neumann kapsler, lader denne ikoniske håndholdte transmitter dig klare alle opgaver.

 Otte måder at komme til at lyde legendarisk

Newsletter subscription