Digital 9000

Et trådløst mesterværk

Sennheiser har udviklet Digital 9000-systemet til professionelle brugere i tv- og radiostudier, teatre og på livescener, som ikke vil gå på kompromis med lydkvaliteten i deres trådløse multikanalssystemer.

Digital 9000 arbejder med ukomprimeret digital transmission og leverer en utrolig dynamisk lyd, helt fri for bieffekter. Særlig stejle filtre gør det muligt at placere de enkelte RF-frekvenser langt tættere end før uden risiko for intermodulation. System 9000 har en intuitiv brugerflade og et omfattende udstyrsprogram, herunder bl.a. 12 forskellige mikrofonkapsler og systemet repræsenterer den absolutte top af fleksibilitet og exceptionel lydkvalitet.

Sikker forbindelse – nu og i fremtiden

Med sin usædvanlig effektive beskyttelse mod intermodulation sikrer EM 9046-modtageren en optimal udnyttelse af det tilgængelige frekvensområde. Den justerbare båndbredde dækker området 470-798 MHz, hvilket garanterer en fremtidssikker investering.

Sikker forbindelse – nu og i fremtiden

Den perfekte lyd til enhver stilart

Den håndholdte sender SKM 9000 er kompatibel med samtlige kapsler i serierne evolution wireless og 2000 og desuden med Neumann kapslerne KK 204 og 205. Derudover findes der 4 high-end-kapsler i 9000 serien, som dækker enhver genre.

Den perfekte lyd til enhver stilart

Stor lyd på lille plads

Den er lille, let og nem at skjule under tøjet. Alligevel leverer SK 9000 bodypack-senderen en lyd, der absolut er i fuld størrelse: ukomprimeret og med maksimal dynamik.

Stor lyd på lille plads

Al begyndelse er selektiv

Antennerne i Digital 9000-systemet er udstyret med 8 selektive filtre, som kun lader de frekvenser passere, som befinder sig inden for et givet, justerbart vindue. Systemet kompenserer automatisk for niveautab i kablerne – det sparer kostbar tid under opstillingen og garanterer en optimal kalibrering. Antennerne AD 9000, A 9000 og AB 9000 kan kompensere for tab på op til 14 dB.

Al begyndelse er selektiv

Newsletter subscription