Yderligere faciliteter for forskning og innovation

Sennheiser Audio Labs

Sennheiser Audio Labs, der blev grundlagt for nylig, støtter forsknings- og udviklingsaktiviteter i Sennheiser Group inden for teknologier til digital signalbehandling (DSP). Teamets hovedfokus er udformningen og gennemførelsen af de seneste lydalgoritmer – et område, som eksperterne hos Sennheiser Audio Labs er blevet anerkendt for globalt. Et andet ekspertiseområde er udviklingen af analog og digital elektronik, der anvendes i digitale mikrofoner, hovedtelefoner og konferencesystemer. Sennheiser Audio Labs samarbejder tæt med universiteter og forskningsinstitutioner for at inkludere de seneste teknologiske idéer i innovative produkter.

Du kan finde os her:

Sennheiser Audio Labs GmbH
Klettgaustr. 21
79761 Waldshut-Tiengen
Tyskland

Sennheiser Innovation AG

Sennheiser Innovation (Schweiz) AG udvikler fremtidsorienterede koncepter for alle Sennheiser forretningsafdelinger. Hovedopgaverne for det interdisciplinære team omfatter trendforskning og udviklingen af scenarier og innovative produkter. Sennheiser Innovation (Schweiz) AG hjælper Sennheiser-teams globalt til bedre at forstå virkningen af trends og deres lang- og kortfristede effekt på virksomheden. Al forskning og alle koncepter fokuserer på behovene for Sennheisers aktuelle og fremtidige kunder.

Du kan finde os her:

Sennheiser Innovation (Schweiz) AG
Technoparkstrasse 1
8005 Zurich
Schweiz

Sennheiser Technology & Innovation

SFTC har eksperter inden for rumlyd, talebehandling og sensorer til lydstyring. Derudover har vi indflydelse på innovationsøkosystemet i Silicon Valley til at finde tidlige teknologitrends og at identificere og opbygge forhold til Bay Area-partnere i verdensklasse. Sammen gør vores talenter og vores miljø det muligt for os at skabe avancerede digitale solutioner til Sennheiser.

Du kan finde os her:

Sennheiser Technology & Innovation
Showplace Square West
550 15th street, suite 37
San Francisco, CA 94107
USA
+1 415 230 7840 x10

Sennheiser Consumer Electronics

Sennheiser Consumer Electronics GmbH blev grundlagt for at fokusere eksklusivt på hovedtelefonmarkedssektoren og audiologi og telekommunikationsprodukter. Dets kontor i Singapore administrerer blandt andet det globale område for administration af produktlevetid, administration af kundeforhold og produktudvikling. Det er grundlaget for fremtidig vækst inden for forbrugerelektronikindustrien og identificerer fremtidige trends tidligt og oversætter dem hurtigt til fremragende løsninger.

Du kan finde os her:

Sennheiser Consumer Electronics GmbH
438B Alexandra Road #01-06/08
Alexandra Technopark
Singapore 119968