Aktivt arbejde for at forebygge efterlignede produkter

Følg dette link til EPOS' website for at se EPOS | SENNHEISER produkter.

Meld klart ud i kampen mod mærke- og produktkopiering

Sennheiser arbejder aktivt for at bekæmpe mærke- og produktefterligninger. Det er ikke kun i vores kunders interesse, som forlader sig på den bedste kvalitet og service, som de forventer fra Sennheiser – det beskytter også vores virksomhed, vores mærke, vores medarbejdere og deres jobs.

Sennheiser beskytter sine produkter med specielle sikkerhedslabels. I starten af 2018 er disse labels blevet opdateret, så de matcher Sennheisers aktuelle firmadesign.

Mærke- og produktkopiering er et problem, som skal tages alvorligt. Produktefterligninger kan umiddelbart svare til originalen, men har faktisk overhovedet intet til fælles med den. De anvendte materialer, holdbarheden og kopiens lydegenskaber er langt dårligere end Sennheisers standarder. Efterligninger er af dårlig kvalitet eller fungerer slet ikke. Forhandlere tilbyder ofte ikke en garanti, så der er ingen regres for desillusionerede kunder.

Efterlignede mærkeprodukter irriterer ikke blot kunder – de ødelægger også Sennheisers mærke og industrien som helhed og medfører tab af arbejdspladser. Det er grunden til, at vi gør, hvad vi kan for at beskytte dig mod efterligninger. Kun ved at købe et genuint produkt er du sikker på, at du får den kvalitet, som du ønsker.

Derfor er det vigtigt for os at have en omfattende forsvarsstrategi. Et af formålene med dette er at styrke bevidstheden om værdien af original teknologi på de internationale markeder.

Sennheiser er medlem af APM– Aktionskreis gegen Produkt- und Markenpiraterie e.V. (aktionsgruppe mod produkt- og mærkekopiering, registreret sammenslutning). Denne organisation arbejder på at beskytte intellektuel ophavsret, opfordrer virksomheder til at dele deres erfaringer og støtter kommunikation mellem industri og politikere.

Sennheiser beskytter sine kunder

I Sennheisers øjne er det et alvorligt anliggende at beskytte kunderne mod efterligninger. Beskyttelse af mærket betyder beskyttelse af kunder. For at beskytte dig mod efterligninger af mærket er der her et par praktiske tips, som vi håber, du finder nyttige:

Hvordan kan jeg se, om produkter er efterlignede?

  • Du tilrådes at være forsigtig, hvis Sennheiser-produkter tilbydes til ekstraordinært lave priser.
  • Køb kun fra forhandlere, som du har tillid til. Længere nede på denne side kan du finde en liste med forhandlere i vores autoriserede Sennheiser-netværk.
  • Når det drejer sig om online-auktioner har du kun få chancer for at teste en forhandlers legitimation. Hvis du erhverver et efterlignet produkt online, kan det være, at der er ikke er nogen regres – højst sandsynligt, fordi mærkepiraterne allerede har slettet side, hvor du fandt det.
  • Online-forhandlere, som tilbyder produkter uden nogen brugsanvisning eller tilsvarende, kan anses for at være mistænkelig.
  • Uprofessionelt emballerede produkter er et kraftigt tegn på efterligning.
  • Billig eller beskadiget emballage, mærkelig mærkning eller ukorrekt bogstavering er andre tegn på produktkopiering.
  • Hvis du har mistanke om en efterligning eller tror, at en online-salgskanal er uautoriseret, råder vi dig til at være forsigtig og anbefaler, at du finder ud af alt, hvad du kan om forhandlerens identitet, produktets oprindelse og leveringsbetingelserne, før du køber.

Hvordan kan jeg undgå at købe en efterligning?

Når du køber Sennheiser-udstyr, råder vi dig indtrængende til at altid at gå gennem en autoriseret forhandler i Sennheisers netværk. På den måde kan du være sikker på, at du får en original artikel i bedste kvalitet understøttet af fuld kundeservice.

For det meste tilbydes efterlignede Sennheiser-produkter på internetauktioner eller på specielt oprettede hjemmesider. Vi arbejder aktivt på at leve op til kvalitetsstandarderne, som vi sætter for os selv, og at give vores kunder Sennheiser-kvaliteten, som de er blevet vant til. Vi tilstræber derfor i fremtiden at offentliggøre navnene på disse hjemmesider på en sort liste.

Sikkerhedsrisici med efterligningsprodukter

Mennesker skyr ofte ingen midler for at efterligne Sennheiser-udstyrets emballage og produktdesign. På den måde kan det være vanskeligt umiddelbart at se en efterligning. Købet af efterlignede produkter kan omfatter flere risici og ulemper. For eksempel kan produktet blive leveret med tilbehør, der ikke passer, eller uden noget overhovedet, eventuelt er der ingen dansk brugsanvisning, eller stikkene passer ikke til standardstik i købslandet.

Garanti

Hvis du alligevel har været så uheldig at købe en efterligning, skal du bede sælgeren om at tilbagebetale købsprisen. Et efterligningsprodukt ser kun ud, som om det er lavet af Sennheiser, så når du køber det, har du ikke købt kvaliteten, som Sennheiser er kendt for. Naturligvis tilbyder vi ikke garantier eller service i forbindelse med produktefterligninger, og de er heller ikke omfattet af den lovmæssige garanti.

Sikkert køb fra din Sennheiser-forhandler

Når du køber Sennheiser-produkter, er du på den sikre side, når du køber dit produkt fra en forhandler, der er anført på Sennheisers autoriserede forhandlernetværk, eller fra en professionel forhandler med etableret legitimation. På den måde kan du ikke kun være sikker på at købe en original artikel i bedste kvalitet, du har også fordelen af fuld kundeservice.

Anvend vores forhandlersøger til at finde certificerede forhandlere.

Nyhedsforum om produktbeskyttelse

Efterligninger er utroligt skadelige for markedet og for vores industris og virksomheds konkurrenceevne. Sennheiser går derfor rettens vej over for krænkelser af patent-, varemærke- og designpatentrettigheder. I samarbejde med regeringsmyndigheder organiserer vi også undersøgelser af mistænkelige salgs- og produktionssteder.

Du kan orientere dig om de seneste udviklinger ved at læse disse toneangivende medierapporter, der findes i vores presseafdeling.