Lyder godt. Karrierer hos Sennheiser.

Perfekt tone, oplivende lyd, en ekstraordinær akustisk oplevelse, fremragende Sennheise-teknologi: opnået af cirka 2.500 medarbejdere globalt – alle forbundet af et fælles formål, som kan sammenfattes i blot tre ord: lidenskab for lyd.

Tre ord, et løfte.

Fordi alle hos Sennheiser lever og elsker førsteklasses audio, ønsker vi, at hver og en af vores kunder skal kunne gøre det samme. Vi ønsker også at holde vores løfte om at levere premiumkvalitet, lidenskab og innovation hver eneste dag. Det gælder lige så meget for musikelskende, individuelle kunder som for ledende professionelle kunder i verden – hvor vi længe har haft et omdømme for excellens.

For at opnå dette tilbyder Sennheisers team globalt meget mere end blot innovativ, banebrydende teknologi. Vores dedikerede personale kender deres kunder, forstår deres ønsker og behov og giver dem omfattende, lokal support. De afrunder vores teknisk exceptionelle løsninger med en portefølje af serviceydelser, som leveres med både personligt engagement og den højst mulige servicekvalitet.

Finde nye veje sammen.

Tæt integration og konstruktiv interaktion mellem vores teams – fra forskning og udvikling og produktion til marketing, salg og mange andre afdelinger – udgør grundlaget for den typiske serviceportefølje hos Sennheiser. Intensivt samarbejde og den kontinuerlige udvikling af moderne former for samarbejde gør det muligt for os succesfuldt at afslutte trinene i vores arbejdsprocesser og indgyde en blivende teamindstilling på alle områder i vores virksomhed.

Mere solidaritet inden for virksomheden betyder større anerkendelse af mærket i den omkringliggende verden: internationale, interdisciplinære projektteams hjælper med at styrke Sennheisers mærke over alt i verden. Det ville ikke være muligt uden et stærkt team. Vores omfattende udbud af trænings- og videreuddannelsesmuligheder giver hele vores personale chancen for at udvide deres horisonter på et professionelt og personligt niveau og aktivt forme deres karriere inden for Sennheiser.

Lyder det godt? Hvorfor så ikke finde ud af mere om Sennheiser? Det er fantastisk at have dig her.