Karriereudvikling

Din motivation er vores fremtid.

Så enkelt er det! Det er grunden til, at det er så vigtigt for os, at du føler dig hjemme hos Sennheiser. Vi tilbyder den støtte og opmuntring, som du har brug for til at udvide din viden og evnen til at udvikle dig som person.

Alle har chancen for at gøre en stor forskel.

Personlig vækst, professionel udvikling og karriereplanlægning går hånd i hånd hos Sennheiser. Vores eget internationale korporative Sound Academy tilbyder en lang række professionelle trænings- og andre uddannelsesmuligheder. Vores personlige karriererådgivningsserviceydelser giver dig mulighed for at udvikle og vedligeholde de færdigheder, du har brug for. Vi gennemfører individuelle udviklingsprogrammer for store potentialer. Vores flade hierarki, korporative struktur og kultur sikrer, at du kontinuerligt genmotiveres og lærer konstant. Vores personale og vores managere arbejder tæt sammen på alle niveauer og har mange fælles berøringspunkter. Sennheiser tilbyder dig en fremragende platform til at blive involveret, sætte dit præg, tage ansvar og få anerkendelse for dine resultater.

Kommunikation og refleksion, feedback og balance.

Vore virksomhedskultur er karakteriseret ved en varm og åben arbejdsatmosfære, gensidig respekt, en række karrieremuligheder og åben kommunikation. Vi er overbevist om, at mennesker udvikler og arbejder bedst, hvis de får regelmæssig feedback og tænker over det, de gør. Så vores personale og managere i hele verden tager sig tid til konstruktiv feedback, regelmæssige vurderinger og fælles reflektion – og fordelene er åbenlyse. Vi tror også på positive langtidseffekter af en balance mellem arbejde og privatliv. Vi ved, hvor vigtigt det er at tilbyde vores medarbejdere den støtten, som de kan have brug for i særlige fast i deres liv, for eksempel barselsorlov. Vores motivation for alt dette er fuldstændigt klart: Vi ønske ganske enkelt, at vores personale er glade.