Dine nye kolleger

"Sennheiser giver sine medarbejdere mulighed for at udvikle"

Axel | Projektmanager, akustik- og transducerteknologi | Wennebostel, Tyskland

"Sennheiser giver sine medarbejdere mulighed for at udvikle"

Min historie

I blev del af Sennheiser i 1985 som præcisionsingeniørlærling. Jeg fortsatter derefter med at arbejde på spole- og membranproduktionssystemr, før jeg blev del af pilotprojektet “halvautonome arbejdsgrupper”. I 1997 arbejdede jeg på at skabe vores første fuldstændigt automatiske mikrofon- og hovedtelefonproduktlinje. I 2000 afsluttede jeg et studium i maskinkonstruktion på aftenskolen og blev overført til produktionsprocesoptimeringsenheden. Min første projektmanagementrolle var i 2006 i afdelingen for udvikling af forbrugerprodukter. Siden 2010 har jeg arbejdet som forskningsprojektmanager inden for akustik og transducerteknologi.

Min rolle hos Sennheiser

Som projektmanager er jeg ansvarlig for at overvåge og holde projekter inden for deres planlagte budget og tidsramme. Projektmanagement hos Sennheiser dækker alle faser fra konsolideringen af den første idé til starten af masseproduktion. Mit job er især interessant, fordi det dækker så mange forskellige opgaver og har forbindelser til så mange andre områder. Jeg nyder virkelig udfordringerne og kan virkelig lide at arbejde med forskellige kolleger i vores internationale datterselskaber. Jeg føler mig meget “hjemme” i vores arbejdsmiljø.

"Arbejdet hos Sennheiser tilbyder alt, som jeg er entusiastisk omkring."

Heidrun | Forsyningskædemanagement / Logistik | Wennebostel, Tyskland

"Arbejdet hos Sennheiser tilbyder alt, som jeg er entusiastisk omkring."

Min historie

I startede hos Sennheiser i 1997 i afdelingen for omstrukturering af forretningsprocesser. Men jeg opdagede hurtigt mit talent for logistik og overtog ledelsen af distributionslogistik i 1999. Som en forsyningskædemanager er jeg nu ansvarlig for udformningen og realiseringen af globale logistiske processer i Sennheiser-gruppen. Jeg nyder at arbejde på komplekse internationale logistiske projekter med mine kolleger og teams i hele verden. Logistik står aldrig stille – der sker altid noget, og det er fantastisk. Jeg mener, at Sennheiser tilbyder et perfekt arbejdsmiljø: en mellemstor, familiestyret virksomhed med et premiummærke, globale aktiviter og projekter og produkter, som jeg fuldstændigt kan identificere mig med.

Min rolle hos Sennheiser

Mit job er meget multifunktionalt og kræver, at jeg klarer de mange udfordringer, som kommer med forsyningskædens hastighed og kontrollerbarhed. Jeg bruger min vidtrækkende procesviden og kan udforme og implementere logistikprocesser for Sennheiser med kolleger i hele verden. I det daglige arbejde er det især udfordrende at overvåge forsyningskædens effektivitet og løse problemer, som måtte forekomme.

Hvad gør Sennheiser til en god arbejdsgiver? Kulturen, atmosfæren, følelsen af at høre til og de mange sociale komponenter (pension, sygesikring, uddannelse, …). Jeg synes, at det er bemærkelsesværdigt og beundringsværdigt, at Sennheiser lægger stor vægt på at have en koordineret international managementkultur. Efter min mening klarer Sennheiser det perfekt at kombinere tradition og værdier med meget moderne strategier. Jeg har frihed til at arbejde uafhængigt i et fantastisk miljø og i et meget spændende arbejde.