Sennheisers datterselskaber

Vi skaber fremtiden inden for audio på grundlag af vores fortid, innovative kultur og lidenskab for excellens.

Vores visionserklæring gengiver vores ambitioner og udfordringer, som vi dagligt står overfor. Sammen skaber vi morgendagens audioverden.

God lyd er ikke godt nok for os. Vi vil skabe den perfekte lyd. Vi vil gøre lyden levende. Lyd påvirker alle sanserne. Den kan bringe os langt væk til fjerne steder, vække emotioner og endda intensivere vores smagssans. Vi hører ikke blot lyd – vi oplever den. Nogle personer kan endda se den. Vi har fremmet videnskaben om lyd i løbet af 65 år, hver dag og hvert minut, og vi er stadig ikke klar til at stoppe.

Siden Sennheiser blev grundlagt i Tyskland i 1945, har vi givet den globale audioindustri form med vores revolutionerende teknologiske opdagelser. I dag sikrer vores inspirerede innovationer, intellektuelle nysgerrighed og lidenskab for det, vi gør, at vores produkter og serviceydelser anvendes, hvor mennesker spiller, sender eller lytter til audio. For os er det en kilde til at være meget stolte.

Vores hovedtelefoner, mikrofoner og komplette audioløsninger bakkes op af pålidelige servicetilbud og engagerede medarbejdere og hjælper os at vinde entusiastiske kunder i hele verden. Musikere, DJ's, lydingeniører, piloter og krævende lyttere forbinder mærket Sennheiser med premiumprodukter, fremragende lydkvalitet og ren lyttefornøjelse.

Denne entusiastiske påskønnelse udgør grundlaget for vores lidenskabelige engagement for excellens. Det leder til at forny dette engagement for vores mission — at overforme toner og lyde til den perfekte lytteerfaring.