Miljøpolitik

Miljøbeskyttelse er et af de vigtigste emner i vores tid. Miljøbeskyttelse er en uadskillelig del af Sennheisers virksomhedspolitik med henblik på at minimere vores påvirkning på miljøet i fremtiden.

Miljøbeskyttelse betyder for Sennheiser at bidrage til en bæredygtig aflastning af miljøet. Målene er blevet defineret i Sennheisers miljøpolitik:

Vi tager ansvar for miljøet.

  • Vi har til hensigt at minimere den miljømæssige påvirkning, som skyldes udvikling, produktion og brug af vores produkter.
  • Miljøbeskyttelse er noget, der vedrører os alle.
  • Ved at implementere foranstaltninger med henblik på miljøbeskyttelse bestræber vi os også på at sikre vores virksomheds succes.
  • Vi er bevidste om vores ansvar for miljøet over for de fremtidige generationer.
  • Vi har til hensigt at bidrage aktivt til klimabeskyttelse ved at bevare naturens ressourcer.

Beskyttelsen af vores miljø, dvs. bæredygtig adfærd med omtanke, vil lykkes vha. mange små trin. Alle medarbejdere hos Sennheiser bedes derfor vurdere dem selv og deres adfærd løbende. Der gives praktisk vejledning internt med henblik på implementeringen, ikke kun hvad angår procesanvisninger, men også i vores brochure om miljøbeskyttelse, via nyhedsbreve, e-mails og intranettet. Alle har naturligvis ret til at tage forskellige emner op med de pågældende eksperter.

Med henblik på vores produktionssteder i Wennebostel (Tyskland), Tullamore (Irland)og Albuquerque (New Mexico, USA) har vi udpeget særlige medarbejdere, der varetager arbejdssundheden og -sikkerheden samt miljøbeskyttelsen. Produktionsstedet Wennebostel har desuden ansvaret for Sennheiser gruppens produktrelaterede miljøbeskyttelse, og her er der også blevet udpeget en REACH-medarbejder.