Mere om os

Job og karriere

Få mere at vide om, hvordan det er at arbejde for os, og hvad der definerer vores kultur, og find ud af, om du vil passe ind i vores...

Job og karriere

Medier

Er du journalist, influencer eller bare nysgerrig efter at læse om vores seneste nyheder? Læs de seneste historier og opdateringer under...

Medier

Hos Sennheiser ønsker vi at være med til at forme lydlandskabets fremtid ved at skabe unikke lydoplevelser for vores kunder. Vores familiedrevne virksomhed går tre generationer tilbage, og vi er stolte af både vores historie og tidligere præstationer inden for lydteknologi samt vores ambition om at være med til at præge lyduniverset fremover. Få mere at vide om, hvad der driver os, hvordan det er at arbejde for os, og læs vores seneste nyheder.

Årsrapport

Årsrapport

Læs mere om Sennheisers seneste årsresultater. Mere

Besøg os i vores hovedkvarter

Besøg os i vores hovedkvarter

Du er altid velkommen, hvis du skulle få lyst til at besøge vores hovedkvarter. I vores flagship store tilbyder vi lyttesessioner – som f.eks. muligheden for at høre den legendariske HE 1 – samt vejledning og oplysninger om vores produkter. Derudover kan du booke en fabriksrundvisning, så du selv kan opleve vores historie og innovative ånd.
Mere

Produktvejledning

Vil du gerne vide mere om lydenes univers? På vores SoundAcademy deler vi vores ekspertise med dig, hvad enten du arbejder med lyd eller blot interesserer dig for den. Oplev de ideelle tjeneste- eller produktvejledningsmuligheder til netop dine behov.

Få flere oplysninger