Vi drager omsorg

Som en familiedrevet virksomhed, der har været i lydbranchen i næsten 75 år, ligger vores fodaftryk os meget på sinde. Vi definerer dette fodaftryk som summen af vores virksomheds sociale og miljømæssige berøringsflader.

Stolt af at være international

Vores kunder hører hjemme over hele verden, og det gør vores team hos Sennheiser også. Som en international virksomhed med et internationalt team er vi afhængige af en åben verden og en global udveksling af ideer og varer. Vi støtter åbne grænser og ønsker et mangfoldigt samfund. Vi tror ikke kun på mangfoldighed med hensyn til nationalitet, vi opfordrer også til inklusion i vores virksomhed.

Uddannelse i højsædet

For at kunne give vores kunder den bedst mulige lydoplevelse har vi brug for unge, talentfulde kolleger, der deler Sennheisers passion for lyd og er ivrige efter at finde løsninger på fremtidens udfordringer. Derfor støtter vi uddannelsesprojekter og -initiativer på alle vores lokaliteter, og vi tilbyder kurser og vejledning i vores produkter og tjenester, så du vil opnå en større ekspertise og et bredere kendskab til lyd.

Ansvarlig brug af sjældne jordartselementer

Vi bruger sjældne jordartselementer i vores produkter, og vi er opmærksomme på, at nogle mineraler udvindes under uacceptable forhold. Derfor undersøger vi hvert år vores forsyningskæde, og vi stiller gerne flere oplysninger til rådighed på forespørgsel.Derudover er vi en del af SUSMAGPRO, et projekt, der sigter mod at udvikle alternativer til sjældne jordartselementer.

Designet til at holde

Vores produkter er skabt til at være holdbare, så vi kan være sikre på, at vores kunder kan få glæde af dem så længe som muligt. Derudover er vi kendt for at have reservedele på lager for næsten alle vores produkter i lang tid – f.eks. kan du stadig købe de klassiske gule ørepuder til vores første open-back-hovedtelefoner, de ikoniske HD 414.

Vi støtter et sundt familieliv for vores medarbejdere

Vi drager omsorg for vores medarbejdere: Vi har vores egen daginstitution, der slog dørene op i 2014, og vi opfordrer vores kolleger til at holde en sund balance mellem arbejde og fritid.
For nylig kunne vi fejre vores daginstitutions 5 års jubilæum.
Få mere at vide.

Omsorg for alle vores ansatte

Vi interesserer os først og fremmest for alle, der arbejder for Sennheiser, og vi bestræber os på, at de har et sikkert arbejdsmiljø. Som medlem af den tyske forening for producenter af el og elektronik – ZVEI – er vi stolte af at overholde foreningens adfærdskodeks.

Mindre emballage gennem design

Vores mål er at minimere vores miljømæssige fodaftryk som følge af vores emballage. Derfor prøver vi, hvor det er muligt, at undgå kompositmaterialer, mens vi reducerer mængden af plast og fokuserer på at bruge papir og pap.

Reducering af vores faciliteters fodaftryk

Vores mål er at minimere vores faciliteters miljømæssige fodaftryk. Dette begynder med vores hovedkvarter, hvor vi i 2015 installerede et isbanksystem på vores Innovation Campus. Dette regulerer automatisk temperaturen i vores lokaler og kan bruge op til 80 % vedvarende energi.

Miljøansvarlig produktudvikling og -produktion

Miljøansvarlig produktudvikling og -produktion

Få mere at vide om, hvordan vi arbejder for at beskytte miljøet gennem vores produktudvikling og produktionsprocesser. Mere

Whisteblower system

Whisteblower system

Please inform us about rule violations Mere