En komplet immersiv oplevelse

Alt, hvad du hører i den virkelige verden, er immersivt. I takt med at teknologien inkluderer nye former for immersion med VR/AR/MR og videre endnu, leverer vi input-til-output 3D audioløsninger, der giver en så naturlig og immersiv oplevelse som muligt til mange forskellige formål.

Sennheiser har en lang tradition for at flytte grænserne for innovation i audioteknologi og en holistisk tilgang til lyd fra optagelse til lytning. AMBEO er skabt ud fra ønsket om at levere den ultimative lydoplevelse og inkluderer selektivt den mest avancerede 3D audioteknologi i nye produkter, værktøjer og funktioner.

AMBEO's formål er at gøre lyttere i stand til at opleve og skabe nye perspektiver og virkeligheder inden for lyd. Med audioløsninger, der registrerer og forstærker det virkelige liv, udstyrer AMBEO content creators med unikke værktøjer til at begejstre deres publikum. For lyttere, der hungrer efter åndeløse øjeblikke, forvandler AMBEO-udstyret hvert eneste øjeblik til en lydoplevelse langt ud over det ordinære.

Oplev AMBEO-produkter, anvendelser, designs og gratis plug-in til download, og vær med til at skabe fremtidens lyd!

Get in touch

Subscribe to the AMBEO Newsletter below to stay up to date with new releases, immersive audio news, and special offers. For plugin support please head over to our forum. For additional questions, special inquiries and collaboration proposals, email us at [email protected]