Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
Menu

Spil. Lær. Del.

AMBEO Blueprints

AMBEO Music Blueprints er en hurtig guide til indspilning og mix af livemusik, så resultatet bliver en 3D-lydoplevelse i hovedtelefoner eller højttalere. Produktion af 3D-materiale er et nyt og voksende håndværk. AMBEO Music Blueprints er resultatet af års eksperimenter og øvelser af Sennheiser og opmuntrer alle lydfolk til at skabe 3D-oplevelser af livemusik og levere det fulde følelsesmæssige indtryk til musikere såvel som publikum.

Vælg dit Blueprint

AMBEO til højttalere

Sennheisers eksperter deler deres bedste teknikker til indspilning af 3D-musik

AMBEO til Binaural

Hør om de mest effektive metoder til at indspille binaural lyd til nem, bærbar gengivelse i hovedtelefoner.

AMBEO til Virtual Reality

Livagtige Virtual Reality-oplevelser kræver helt omsluttende lyd – Sennheisers version af Ambisonics.

Køb mikrofonerne eller lej sættene

Downloads

Downloads

Brug vores gratis download-ressourcer til din AMBEO-produktion
Mere

Eksperthistorier

Ulrike Schwarz Anderson

Ulrike Anderson, født Schwartz, er lydtekniker og producer af akustisk musik inden for radio, TV og studiebranchen. Hendes indspilninger har modtaget adskillige tyske og internationale nomineringer og priser, bl.a.

Pascal Rueff

Pascal Rueff er instruktør, digter og 3D-lydtekniker. I de seneste 15 år har han beskæftiget sig med alle aspekter af binaural produktion.

Martin Rieger

Martin Rieger betegner selv sin profession som 360° lydproduktion, et udtryk for hans holistiske tilgang til VR-produktioner, hvor han tager flere elementer end sædvanligt i betragtning i indspilnings- og mix-processen, idet han bygger historiefortællingen op gennem hele forløbet.

Flere eksperthistorier

Lydeksperter og kreative hjerner deler deres erfaringer med AMBEO i vores spændende eksperthistorier.

Certified for Sennheiser AMBEO

Certified for Sennheiser AMBEO

Med den brugervenlige AMBEO® VR Mic er det muligt at indspille VR-lyd i høj kvalitet fra et enkelt punkt. Fra 2016 har Sennheiser samarbejdet med udvalgte partnere for at gøre VR-produktion så brugervenlig som mulig, så de, der skaber indholdet, kan fokusere på deres håndværk uden at behøve bekymre sig om teknologien. Mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv medlem af AMBEO® Community

Kontakt os venligst, hvis du har feedback eller kommentarer til AMBEO Music Blueprints - eller du vil dele dine erfaringer i din egen eksperthistorie.

*De markerede felter skal udfyldes