Tæppet går op for en ny verden.

Systemer til audiostreaming

Med sine streaming-løsninger har Sennheiser ikke blot skabt en ny form for audiotransmission. Systemerne bidrager også til integration af mennesker med syns- eller hørenedsættelse ved at lade dem opleve kulturelle foranstaltninger.

Integration – takket være innovativ teknologi

Mange mennesker med nedsat syn eller hørelse undlager at gå i teatret, biografen eller operaen. Med en ny streaming-teknologi ønsker Sennheiser nu at muliggøre deres deltagelse og at fremme inklusion. Streaming-løsningerne MobileConnect og CinemaConnect bringer audiobeskrivelse og høreassistance til kulturelle foranstaltninger på en meget enkel måde. Vi gør disse begivenheder synlige for mennesker, som indtil nu ikke have nogen virkelig adgang til dem. Systemet streamer audioindholdet, direkte og i realtid, til brugerens smartphone via et specielt app og gør udlejningsudstyr overflødigt. En komfortabel og praktisk løsning for både arrangører og brugere.

MobileConnect

At lade mennesker med hørenedsættelse deltage i det kulturelle liv: Den innovative streaming-teknologi MobileConnect bringer høreassistance til teater, opera og musical.

  • Høreassistance
  • Live-audiostreaming via app
  • Teater, opera og musical

Read Customer Stories

Read Customer Stories

Find out why many organizations choose Sennheiser solutions Mere