Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
Menu

Audiometri

Det er her, at Sennheiser anvender videnskaben om lyd til at støtte selve videnskaben. Med hovedtelefoner, der er lavet ved hjælp af højtudviklet teknologi og finindstillet til absolut præcision. Til resultater, som du kan stole på.

Nøjagtige målinger skaber fortrolighed

Mange erfarne ØNH-læger og audiologister så vel som forsknings- og sundhedsinstitutioner har haft tillid til Sennheiser i årevis som partner inden for området audiologi. Sennheiser er ekspert inden for lydens verden og tilbyder ligeledes audiometriske hovedtelefoner som er i overensstemmelse med de nyeste teknologiske standarder.

1 resultater

Servicelinks

Find forhandler
Find en Sennheiser-forhandler tæt på dig med vores forhandlersøger.

Tilbehør
Leder du efter en reservedel eller tilbehør til dine hovedtelefoner eller dit headset? Klik her for at finde dine originale Sennheiser-reservedele.

Registrer dit produkt
Er du allerede ejer af et Sennheiser produkt? Registrer dit produkt nu for at profitere af vores førsteklasses verdensomspændende service.

Bekæmpelse af produktpirateri
Sennheiser arbejder aktivt med at bekæmpe det internationale mærke- og produktpirateri for at sikre, at du får intet andet end den ægte Sennheiser kvalitet. Få mere at vide om programmet.