Audiofile hovedtelefoner

Den virkelige kunst for high-end lydudstyr er hverken at tage noget fra eller lægge noget til det oprindelige signal. Til alle, der ikke ønsker noget mellem sig selv og musikken, har Sennheiser designet en imponerende serie af hovedtelefoner, som nærmest ikke er til stede - så du bliver glad for, at de faktisk er.

Hi-fi-hovedtelefoner, der kun accepterer én reference: originalen.

Sennheisers audiofile hovedtelefoner er først og fremmest dedikeret til én ting: den musikalske sandhed. Lad den lave vægt og komfortable pasform lede dig ind i dent ekstraordinære lydunivers. Tilslut en af vores specielle forstærkere, fremstillet med den fineste teknologi og de bedste materialer, og oplev en signalstyrke, der passer til dit output - Sennheiser audiofile hovedtelefoner. Hovedtelefoner, der kanaliserer lyden ind i dit øre på en exceptionel måde, så du føler, du er totalt omgivet af lyd. Alt sammen takket være en passion for det perfekte og mere end 70 års erfaring med at bygge enestående lydenheder.

Sennheiser high-end-hovedtelefoner kombinerer kompromisløs lydkvalitet og æstetisk design og lancerer samtidig prisvindende tekniske nyskabelser. For at sikre en ægte audiofil lytteoplevelse anbefaler vi, at du bruger en Sennheiser hovedtelefonforstærker.

Servicelinks

Find forhandler

Find en Sennheiser-forhandler tæt på dig med vores forhandlersøger.

Tilbehør

Leder du efter en reservedel eller tilbehør til dine hovedtelefoner eller dit headset? Klik her for at finde dine originale Sennheiser-reservedele.

Kontaktcenter

Har du et spørgsmål om et af vores produkter? Vil du vide mere om Sennheiser? I Sennheisers kontaktcenter finder du svarene, som du ønsker, hurtigt.