TeamConnect Ceiling Solutions

Audibly superior ceiling microphones for modern hybrid conferencing and presentations.

Learn more
MobileConnect

Lytteassistance over Wi-Fi

Takket være filosofien om at medbringe eget udstyr er MobileConnect et brugervenligt og intuitivt system til assisteret lytning.

Læs mere
EW-DX

Evolving With You.

Digital wireless designed to make collaboration and learning easier.

Learn more
TeamConnect Intelligent Speaker

Not Your Average Microsoft Teams Speakerphone

The TeamConnect Intelligent Speaker is the ultimate audio solution optimized for mid-sized Microsoft Teams Rooms for up to 10 people.

Discover
TeamConnect Ceiling 2

Bliv hørt i rummet, overalt. Nu med TruVoicelift

Med tilføjelsen af TruVoicelift og avanceret zonestyring er TeamConnect Ceiling 2 den bedste løsning til telekonferencer, men også til lyd i klasseværelser, auditorier, konferencelokaler og meget mere.

Læs mere
Control Cockpit

Alt under kontrol

Den brugervenlige Sennheiser Control Cockpit-software giver et globalt overblik over alle kompatible netværksaktiverede Sennheiser-enheder.

Læs mere

Velkommen til Sennheiser Business Communications verden!

Vores mission er at være din stærke partner inden for lydløsninger, og vi har et mål om at optimere dine arbejds- og indlæringsmiljøer.

Vores markedsførende produkter til berøringsfri lyd og digital trådløs teknologi samt vores traditionelle løsninger gør os til din perfekte partner. Gennem vores netværk af globale samarbejdspartnere tilbyder vi frihed og fleksibilitet, så du kan designe dit eget økosystem uden begrænsninger.

Udforsk selv vores løsninger, eller kontakt os nu, og bliv en del af Sennheiser-familien.

Anvendelsesområder

Vi tilbyder en passende løsning til alle former for kommunikation: vigtige forelæsninger eller præsentationer, berøringsfri lyd i konferencelokaler med ubegrænset frihed samt ubegrænset problemfri informationsudveksling. Vælg dit anvendelsesområde, din foretrukne løsning eller dit ønskede produkt for at få flere oplysninger.

Møder og konferencer

Sennheiser tilbyder ideelle lydløsninger, der sætter nye standarder, hvor hvert eneste ord med garanti når krystalklart ud til målgruppen eller samtalepartneren.

Lytteassistance

Vi ønsker en verden, hvor alle har ubegrænset adgang til viden og information. Med vores ekspertise inden for lyd, vores grænseløse udviklerånd og vores innovative løsninger skaber vi et miljø, hvor alle føler sig lige inkluderet.

Guidede rundvisninger

Vores løsninger til guidede rundvisninger hjælper dig med at give din målgruppe en perfekt akustisk oplevelse på mange forskellige måder.

IT-optimerede arbejdsgange med Sennheiser

Newsletter subscription