Evolution Wireless Digital

Future-proof Wireless Mics made for everyday success

Evolution Wireless Digital provides the most reliable connection for any situation, any place, today or even tomorrow.

Discover
TeamConnect Ceiling 2

Bliv hørt i rummet, overalt. Nu med TruVoicelift

Med tilføjelsen af TruVoicelift og avanceret zonestyring er TeamConnect Ceiling 2 den bedste løsning til telekonferencer, men også til lyd i klasseværelser, auditorier, konferencelokaler og meget mere.

Læs mere
Control Cockpit

Alt under kontrol

Den brugervenlige Sennheiser Control Cockpit-software giver et globalt overblik over alle kompatible netværksaktiverede Sennheiser-enheder.

Læs mere
MobileConnect

Lytteassistance over Wi-Fi

Takket være filosofien om at medbringe eget udstyr er MobileConnect et brugervenligt og intuitivt system til assisteret lytning.

Læs mere
SpeechLine Digital Wireless

Mikrofonsystem til taler og forelæsninger

Et system, der er designet og optimeret til brug på universiteter og i virksomheder. Systemet er takket være sin brede produktportefølje særligt alsidigt og kan tilpasses kravene i det enkelte anvendelsesområde.

Læs mere
Datoer

Messer, events, onlineseminarer

Deltag i et af vores mange onlineseminarer, eller mød os til et event.

Læs mere

Velkommen til Sennheiser Business Communications verden!

Vores mission er at være din stærke partner inden for lydløsninger, og vi har et mål om at optimere dine arbejds- og indlæringsmiljøer.

Vores markedsførende produkter til berøringsfri lyd og digital trådløs teknologi samt vores traditionelle løsninger gør os til din perfekte partner. Gennem vores netværk af globale samarbejdspartnere tilbyder vi frihed og fleksibilitet, så du kan designe dit eget økosystem uden begrænsninger.

Udforsk selv vores løsninger, eller kontakt os nu, og bliv en del af Sennheiser-familien.

Anvendelsesområder

Vi tilbyder en passende løsning til alle former for kommunikation: vigtige forelæsninger eller præsentationer, berøringsfri lyd i konferencelokaler med ubegrænset frihed samt ubegrænset problemfri informationsudveksling. Vælg dit anvendelsesområde, din foretrukne løsning eller dit ønskede produkt for at få flere oplysninger.

Møder og konferencer

Sennheiser tilbyder ideelle lydløsninger, der sætter nye standarder, hvor hvert eneste ord med garanti når krystalklart ud til målgruppen eller samtalepartneren.

Lytteassistance

Vi ønsker en verden, hvor alle har ubegrænset adgang til viden og information. Med vores ekspertise inden for lyd, vores grænseløse udviklerånd og vores innovative løsninger skaber vi et miljø, hvor alle føler sig lige inkluderet.

Guidede rundvisninger

Vores løsninger til guidede rundvisninger hjælper dig med at give din målgruppe en perfekt akustisk oplevelse på mange forskellige måder.

IT-optimerede arbejdsgange med Sennheiser