Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
Menu

Eksterne mikrofoner til camcordere og kameraer

Billeder har aldrig lydt bedre.

Kameraer, selv om de næsten altid er udstyret med en indbygget mikrofon, er primært designet til at tage billeder. Hvis du ønsker et ordentligt lydspor, som svarer til, har du brug for en virkelig specialistmikrofon. Det afgørende er en pålidelig forbindelse til eller med kameraet, uanset om den er trådløs eller kabelmonteret, og et robust design, som kan tåle at blive at blive brugt. Hvis der er et Sennheiser logo på den, kan du være sikker på at opnå alt det og fremragende lydkvalitet også.

Sennheiser har i årtier bygget kvalitetsmikrofoner til radioudsendelser, så der er en hel del kameramikrofoner at vælge i mellem. Afhængigt af anvendelsesområdet tilbyder Sennheiser modeller, som kan fastgøres på kameraet, anvendes separat eller begge. Under alle omstændigheder ledsages dine billeder af den lyd, de fortjener.

AVX

AVX

AVX-systemet er designet fra bunden til problemfri Audio for Video-anvendelse. Relax, it's an AVX.
Mere

Servicelinks

Mikrofoner og tilbehør til trådløse systemer

Leder du efter en reservedel eller tilbehør til din mikrofon eller dit trådløse system? Klik her og find de originale Sennheiser-reservedele.

Software-downloads

Find software til dit Sennheiser-produkt til gratis download.

Sennheiser bekæmper forfalskninger

Vi prioriterer beskyttelsen af vores kunder og vores mærke meget højt, fordi vi ønsker at sikre, at du får den ægte Sennheiser-oplevelse. Se mere om vores forholdsregler imod forfalskninger.

Produktregistrering

Du går aldrig galt i byen med en Sennheiser. Registrér dit originale produkt og få den bedst mulige service og mange andre fordele.