CapTune

Din musik. På din måde.

Med CapTune fra Sennheiser får du begge: en førsteklasses kvalitetsmusikafspiller og en effektiv lydindstillingsapp, så du kan personaliserer din fornemmelse for musik perfekt.

Alt, hvad vi gør hos Sennheiser, gør vi med henblik på den perfekte lyd. Derfor CapTune. En førsteklasses musikafspiller og et effektivt lydoptimeringsredskab, der giver dig kontrollen over musikken, som du elsker. Skab spillelister med mange kilder. Anvend den unikke SoundCheck til at justere din lyd ved at lytte og A/B-teste forskellige opstillinger. Gem dine lydprofiler – dit personlige musikvalg og forindstillinger – for at aktivere dem med det samme, når ønsker det.

Download i App Store¹ ²
Hent den på Google Play¹ ³

Multikildefunktion for ubegrænset musikalsk glæde

CapTune lader dig lytte til alle dine favoritsange fra forskellige kilder. Undervejs, og også hjemme via DLNA til Android eller AirPlay. Uanset om musikken gemmes lokalt eller streames. Det er tilsvarende nemt at skabe spilleliste med flere kilder. Af hensyn til en musikalsk oplevelse af høj kvalitet kommer CapTune med TIDALs high-fidelity-musikstreamingservice.

Multikildefunktion for ubegrænset musikalsk glæde

Skab og gem din personligt perfektionerede lyd

Med CapTune kan du designe din egen lyd—som en leg: Tilpas din lytning til din stil og smag med kurveformen eller skydeknapper, eller vælg bekvemt en forindstillet eller effektforstærkning. Anvend som alternativ SoundCheck-funktionen til at A/B-teste en række fordefinerede equalizerindstillinger og til at finde ud af, hvad der lyder ‘perfekt’ for dig. SoundCheck-algoritmen, der er indstillet af Sennheiser, giver valg på ekspertniveau med problemløs komfort.

Skab og gem din personligt perfektionerede lyd

"Lydprofiler", der følger med din aktivitetsprofil

Brug af lydprofilfunktionen svarer til at tage et snapshot af musikken, som du hører sammen med den lydindstilling, som du har forbundet med den. Du kan komfortabelt hente den, når du har brug for det. For eksempel: Du kan gøre din vej til arbejde mere inspirerende ved at indstille din spilleliste, f.eks. en optimering i mellemtoneområdet, som fungerer perfekt sammen med dine hovedtelefoner. Til dit fitnesscenter kan du vælge en anden profil med ekstra bas for at give dig mere energi.

"Lydprofiler", der følger med din aktivitetsprofil

Kompatibilitet med enhver teknologi bag din musik

Alle skal kunne nyde fordelene ved CapTune. Så vi har gjort den meget kompatibel. Med kabelforbundet og trådløst Bluetooth-udstyr og kompatible AVR’er (med Airplay til iOS og DLNA til Android). Afhængigt af funktionerne på dit mobile udstyr afspiller CapTune MP3-, AAC-, FLAC-, OGG- og WAV-lydfiler (Android-version) og MP3-, AIFF-, AAC-, WAV- og Apple Lossless (ALAC) lydfiler (iOS-version). CapTune kræver Android 4.1.2 eller bedre eller iOS 8 eller bedre. Den er optimeret til smartphone-brug, ikke tablets.

Kompatibilitet med enhver teknologi bag din musik

Enkelhed og stil

Sennheisers klare og elegante designprincipper er blevet anvendt konsekvent i CapTune. Med et smart interface, som er lige så stilfuld, som den er nem at bruge, giver den veludformede app giver fuldstændig og komfortabel kontrol. Derudover kan der anvendes forskellige farvedesigntemaer, så den svarer til dine hovedtelefoner og din smag.

Enkelhed og stil

Der er stadigt mere. Og der er mere i vente.

CapTune tilbyder en speciel afbalanceret rumlig forstærkning til hovedtelefoner i Sennheisers serie MOMENTUM og MOMENTUM-specifikke farvetemaer. Og selvfølgelig udvikler vi denne app mere for at forbedre din personlige musikoplevelse. Forbliv informeret.

Der er stadigt mere. Og der er mere i vente.

Download nu

CapTune is for free and available for iOS and Android. Download CapTune now and enhance your Sennheiser sound experience.

Download i App Store ¹ ²
Hent den på Google Play¹ ³
Download nu

1 CapTune Data-Protection Statement
2Apple, Apple-logoet, iPhone, og AirPlay er varemærker tilhørende Apple Inc., der er registreret i USA og andre lande. App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc.
3Android, Google Play og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google Inc.

PXC 550 WIRELESS

PXC 550 WIRELESS

TRANSFORM YOUR JOURNEY. UPGRADE TO FIRST CLASS
With the CapTune App, personalize and customize your sound and device incl. noise cancellation levels to suit your individual needs.
Mere