evolution wireless D1

evolution wireless D1 kombinerer digital innovation med evolution-kapslernes genialitet.

Næste generations teknologi. Et revolutionært system.

0 eller 1, til eller fra – og når den er tændt, er den virkligt tændt: evolution wireless D1 er et digitalt lydtransmissionssystem, som ikke går på kompromis, når det drejer sig om pålidelighed, lydkvalitet eller brugervenlighed. ew D1 er nummer et for alle foranstaltninger og live-begivenheder, når du ganske enkelt har brug for at forlade dig på ren genialitet. Det kan køre op til 15 udgangsforbindelser parallelt og uafhængigt justere hver transmissions følsomhed. Resultatet: En mere dynamisk, afslappet præsentation.

Et tryk på knappen – og alt er perfekt justeret

Digital trådløs transmission har aldrig været nemmere: Tryk på knappen, og du er fri for kablet. På bare en brøkdel af et sekund lokaliserer systemet de bedste frekvenser og synkroniserer op til 15 ekstra transmissionsforbindelser. Og den automatisk forstærkningskontrol sikrer, at følsomheden af dit signal forbliver perfekt justeret. Stille passager har den præcist samme klarhed som dele, der pludseligt bliver kraftige blot et par sekunder senere. Hvis du selv ønsker at have kontrol, kan ew D1 også konfigureres med iOS-appen.

Et tryk på knappen – og alt er perfekt justeret

Intet stiller sig mellem dig og din musik

Med ew D1 forbliver ud uløseligt forbundet uafhængigt af omgivelserne. Systemet gennemgår dine radiokanaler 133 gange i sekundet og reagerer hurtigere på ændringer, end det tager lyden at nå dit øre. Hvis det er nødvendigt, kan ew D1 også forstærke transmissionseffekten for at gøre dit signal til det kraftigste i de umiddelbare omgivelser på en brøkdel af et sekund. Som sammenligning: Det tager 20 gange mere tid at blinke med øjet. Samtidigt sikrer den førsteklasses aptX Live codec din lyd ved hjælp af avancerede softwaremekanismer.

Intet stiller sig mellem dig og din musik

Lyder bekendt

Hvad er det, der gør ew D1 lyden så speciel? Du hører ikke nogen forskel sammenlignet med en kabelforbindelse. Vi pressede aptX Live codec til dets grænser, indtil sampling og opløsning nåede cd-kvalitet, selv – og især – under de vanskeligste omgivelsesbetingelser. Med det største udvalg af kapsler i evolution serien omfatter ew D1 de omtalte kondensator- og dynamiske mikrofoner med en lyd, som overgår standarden. I øvrigt kommer EQ og de-esser som standard med alle sæt.

Lyder bekendt

Vokalsæt

Vores vokalsæt giver dig alt, hvad du har brug for på en scene. Du kan vælge mellem to kapsler, som for længe siden har bestået tidens test ved forestillinger i hele verden. Kardioidreaktionen for e 835 giver garanteret feedbackspærring for lydkilder, som primært er bag dig, når du er på scenen, eller når dine monitorer primært er foran dig. e 845 er især fantastik egnet til solovokal i situationer med højt lydniveau.

Go to 835-Set Gå toæ 845-sæt

Vokalsæt

Kapsler

Du kan kombinere din transmitter med enhver kapsel i evolution serien – en løsning, der er tilpasset til din stemme.

 • e 835 - Alt andet er bare standard
 • e 845 - Mere fokus. Mere præsens
 • e 865 - Følsom over for enhver nuance
 • e 935 - Udvider enhver stemme
 • e 945 - Præsens hele vejen til toppen
 • e 965 - Live-lyd på det højeste niveau
Kapsler

Instrumentsæt

Et stille mellemspil eller et rockende riff: perfekt justeret følsomhed, selv med basfrekvenser så lavt som 20 Hz.

Mere om sættet

Instrumentsæt

Hovedmikrofonsæt

Håndfri for musikere – med den højeste bærekomfort.

More about the set

Hovedmikrofonsæt

Lavalier-sæt

Diskret perfektion til præsentationer, teater og andre scener.

More about the set

Lavalier-sæt

Wireless System Remote (WSR) App

The WSR app converts your iOS device into a practical remote control for your digital wireless ew D1 and SpeechLine DW system.

Mere om WSR App

Wireless System Remote (WSR) App

Downloads

 • Media Control Protocols
  • Sennheiser Sound Control Protocol for ew D1 (580 KB) Download

 • Application Software
 • Instruktionsmanual
  • Betjeningsvejledning ew D1 (3.9 MB) Download

Digital... eller analog?

Digital... eller analog?

evolution wireless g3 - perfekt til anvendelser med flere kanaler på større scener. Og uovervindelig, når kvalitetskravene til in-ear-overvågning er høje. Mere

Newsletter subscription