Dante™ Solutions by Sennheiser

Digitale audio-netværksløsninger. Kompatibilitet i topklasse.

Som en af verdens førende producenter af audioteknologi har Sennheiser i årtier haft som mål at levere de mest tidssvarende audioløsninger. Sennheisers beslutning om at anvende Dante™, verdens førende multikanals audio-over-IP-standard, er en del af denne firmapolitik om konstant at skabe fremtidssikrede produkter. Det australske firma Audinate skabte Dante™ som en netværksteknologi for digitale medier med ekstremt lav latency og hurtig synkronisering, og standarden er etableret som en central audio-netværksløsning, der foretrækkes af førende AV-producenter verden over.

New TeamConnect Ceiling 2 - Ceiling Microphone with Dante™

The new ceiling array microphone offers superior audio quality for voice and video conferences thanks to its automatic adaptive beamforming technology. It provides the greatest versatility and interoperability with support for Dante networks, including compatibility with Dante Domain Manager (DDM), and Power over Ethernet.

New TeamConnect Ceiling 2 - Ceiling Microphone with Dante™

Sennheisers Dante™-kompatible systemer

Med sine Dante™-kompatible digitale trådløse mikrofonsystemer dækker Sennheiser et bredt spekter af kundebehov: SpeechLine Digital Wireless er en yderst omkostningseffektiv løsning, optimeret til taleforståelse, Digital 6000 Series står for kompromisløse digitale trådløse mikrofoner, mens den ultimative løsning er Digital 9000-mikrofonsystemet med ukomprimeret trådløs audio.

SpeechLine Digital Wireless - Dedikeret til tale

Verdens første digitale trådløse mikrofon, udelukkende til tale. Der er ikke brug for audio-know-how - det er allerede indbygget. Oplev enkelheden med Sennheiser SpeechLine digitale trådløse mikrofoner. SL DI 4 XLR 4-input Dante™ preamp'en er det ideelle interface til modtagere for trådløse mikrofoner og til at tilføje mic/line-indgange til et Dante™-system.

Se mere om SpeechLine Digital Wireless

SpeechLine Digital Wireless - Dedikeret til tale

Digital 6000 - kompromisløst

Kompakt og kraftfuld: Digital 6000 er Sennheisers første digitale 2-kanals modtager i 1 rack-unit og designet i alle detaljer til krævende multikanals-opgaver. EM 6000 modtageren har et digitalt AES-3 output, transformer-balancerede analoge XLR-3 outputs i høj kvalitet og ¼” (6,3 mm) jack outputs. Dante™-versionen har desuden et Amphenol RJ-45-stik til integration i et Dante™-netværk.

Se mere om Digital 6000

Digital 9000 - Det trådløse mesterværk

Digital 9000-systemet er udviklet til alle professionelle brugere i broadcast-studier, teatre og live-lyd, som nægter at gå på kompromis med lydkvaliteten. Den unikke, ukomprimerede digitale lydtransmission sikrer tårnhøj kvalitet med fantastisk dynamik og frihed for uønskede artefakter. Dante™-kortet EM 9046 DAN til EM 9046-modtageren gør det muligt at integrere det trådløse Digital 9000 mikrofonsystem i Dante™-netværk.

Se mere om Digital 9000

evolution wireless G3 - Du ved du kan

evolution wireless G3-serien omfatter professionelle trådløse systemer til store scener og multikanalsproduktioner. De 3 G3-serier ew 100, ew 300 og ew 500 opfylder ethvert behov i den henseende - fremstillet af professionelle til professionelle.

Se mere om evolution wireless G3

2000 / 5000 Series - Din udfordring. Dit valg.

Uanset om det handler om sportsbegivenheder, teaterproduktioner eller enhver anden form for live broadcast - når udfordringen er at optage live-lyd, er de fleste lydteknikere og PA-firmaer verden over enige om den bedste løsning: Den trådløse Sennheiser 2000 Series.

Se mere om 2000 Series

SpeechLine Wired - Fordi hvert ord tæller

Som et velegnet værktøj til både møder og præsentationer er SpeechLine Wired-mikrofonserien udviklet specielt til det talte ord og til at garantere taleforståelighed i topklasse.

Se mere om SpeechLine mikrofoner med kabel

Til præsentationer og foredrag

Til præsentationer og foredrag tilbyder Sennheiser 2 dedikerede Dante™-sæt med ledning, begge kompatible med SL DI 4 XLR 4-input Dante™ preamp'en. Du kan f.eks. forbinde 4 MAT 133 bordstativer til de 4 inputs på SL DI 4 XLR, som så overfører signalerne til dit Dante™-netværk via et enkelt RJ45-audiokabel.

Til møder

Til mødeformål tilbyder Sennheiser 3 dedikerede Dante™-sæt med mikrofoner med kabel, som alle er kompatible med den 4-kanals SL DI 4 XLR Dante™ preamp. For eksempel kan du forbinde 4 MEB 114-S grænseflademikrofoner til de 4 mikrofonindgange på SL DI 4 XLR, som så overfører lydsignalet til dit Dante™-netværk via et enkelt RJ45 audiokabel.

Sennheiser udvikler med Audinate-teknologier

En del af Sennheiser Global Alliances er samarbejdet med det australske firma Audinate, som skabte Dante™, verdens førende digitale audio netværksløsning til live-lyd, broadcast og installationer.

Se mere om alliancen mellem Sennheiser og Audinate

Newsletter subscription