Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
Menu

DJ hovedtelefoner

Sennheiser er det foretrukne valg blandt mange store DJ'er. Fordi vores hovedtelefoner har en indbygget forståelse af, hvor DJ'er arbejder. De er robuste, intelligent designet og giver fremragende lyd - de bliver garanteret en integreret del af dit sæt.

Cue in Perfection - DJ hovedtelefoner kan hamle op med musikken – og handle

DJ hovedtelefoner er den perfekte assistent ved pladespilleren: Den beskytter med sit robuste design DJ'en mod den omgivende lydkulisse, så vedkommende kan koncentrere sig om track'ene. De skal have en fantastisk lyd, skal kunne levere tilstrækkeligt lydniveau uden at det bliver forvrænget og samtidig være så behagelige at have på, at man nærmest får en fornemmelse af, at de er en del af hovedet. DJ hovedtelefoner fra Sennheiser byder lige netop dette – plus denne specielle ekstra feature, som dukker op i alle detaljer: De mange års erfaringer som producent af high-end studieudstyr.

Sennheiser tilbyder adskillige DJ hovedtelefonmodeller og -varianter, som opfylder alle de krav en DJ og den pågældende arbejdsplads måtte bringe med sig.

Servicelinks

Find forhandler
Find en Sennheiser-forhandler tæt på dig med vores forhandlersøger.

Tilbehør
Leder du efter en reservedel eller tilbehør til dine hovedtelefoner eller dit headset? Klik her for at finde dine originale Sennheiser-reservedele.

Registrer dit produkt
Er du allerede ejer af et Sennheiser produkt? Registrer dit produkt nu for at profitere af vores førsteklasses verdensomspændende service.

Bekæmpelse af produktpirateri
Sennheiser arbejder aktivt med at bekæmpe det internationale mærke- og produktpirateri for at sikre, at du får intet andet end den ægte Sennheiser kvalitet. Få mere at vide om programmet.