Sennheiser Documentation App

Teknisk dokumentation omdefineret.


Download


Sennheiser Documentation App er et bærbart digitalt produktbibliotek, der giver alle professionelle i audiobranchen - såsom musikere, lydteknikere og systemintegratorer - adgang til multimedia-produktinformation. App'en giver interaktiv adgang til manualer, produktblade og tekniske dokumenter fra mange af Sennheisers scene-, studie-, teater- og broadcastproduktioner såvel som virksomheds- og uddannelsesmæssigt indhold. De ønskede informationer er til rådighed i løbet af sekunder på smartphone eller tablet, takket være HTML5.

Fordele

Al produktinfo i ét blik.

Al information om produkter fra Sennheisers Pro Audio-område (livemusik, studieindspilning, teater, broadcast, audio-til-video, mobil indspilning) - samlet i ét værktøj

Let at forstå

Interaktiv adgang til manualer, produktblade og tekniske dokumenter, men også til multimedie-produktdokumentation med audio- og videoindhold, interaktiv grafik og 3D-modeller

Responsivt design

Responsivt design baseret på HTML5 for smartphone og tablet

Konstant adgang

Konstant adgang til alle dokumenter på smartphone og tablet, takket være offline mode.

Eksempler

En tekniker på et universitet kan anvende Sennheiser Documentation App til at downloade al information om det trådløse SpeechLine Digital Wireless-mikrofonsystem. Herefter er dokumenterne altid tilgængelige, selv om visse steder på området skulle være uden internetadgang.

Sennheiser Documentation App giver specielle fordele til professionelle som lydteknikere eller systemintegratorer, der arbejder med flere produkter fra vores Pro Audio-sortiment. Tekniske dokumenter for adskillige produktserier er altid tilgængelige på smartphone eller tablet.

Et turnerende band, der har brug for tekniske data om deres ew G4-mikrofonsystem, kan se og downloade dokumenterne til enhver tid i Sennheiser Documentation App.

Kompatible produkter

SpeechLine Digital Wireless

Speechline Digital Wireless-serien leverer driftssikre og yderst fleksible løsninger, specielt til uddannelses- og erhvervsformål. Systemerne er fuldt skalérbare og opfylder alle behov i dit daglige arbejds- og undervisningsmiljø - lige fra små lokaler til store komplekser.

Evolution wireless 300 G4

evolution wireless-mikrofonserien har etableret sig som en branchestandard over hele verden. Takket være fjernkontrol og -overvågning med Sennheiser Control Cockpit er 4. generation af evolution wireless den mest alsidige og fleksible mikrofonserie til professionelt brug.

Evolution wireless 300 G3

Professionelle trådløse systemer til store scener og multikanalsopgaver. Hvad enten det gælder vokal, instrument, trådløs monitor eller lyd til billede - Sennheisers evolution wireless G3-system leverer det perfekt trådløse system til din opgave.

TeamConnect Ceiling 2

Løft dine møder til et højere niveau med TeamConnect Ceiling 2. Hvad enten det drejer sig om konferencer, samarbejde eller præsentation: den forbedrede version af den populære loftsmikrofon TeamConnect Ceiling gør møder med fjerndeltagere til en enestående oplevelse.

Downloads

  • Link to Google Playstore
    • Sennheiser Documentation App - Android Version Download

  • Link to AppStore
    • Sennheiser Documentation App - iOS Version Download