Øretelefoner

De er små og komfortable, og de giver fantastisk lyd, som bogstaveligt talt kommer lige ind i dine ører. Det er Sennheiser kvalitet - tag dem på under din næste pendlerrejse, løbetur, eller nyd dem blot komfortabelt hjemme.

In-Ear hovedtelefoner - Øretelefoner som sørger for den korteste vej mellem din musik og dine ører. Små mhp. design, store mhp. lyd.

De er små nok til at passe i enhver lomme. Og de forkorter afstanden mellem dig og lyden mere end noget andet hovedtelefon-design. Men for rigtigt at kunne lyde godt, er det vigtigt at de sidder godt i øret. I den forbindelse er de forskellige øreadapter-størrelser eller de velkonstruerede holdebøjler udslagsgivende. In-ear hovedtelefoner af høj kvalitet er det perfekte valg for rejsende eller sportsudøvende.

Sennheiser tilbyder et bredt spektrum af in-ear modeller: Fra state-of-the-art-modellen til audiofile til de vandresistente sportmodeller. Der findes også Bluetooth® eller kabelforbundne headsets med integrerede fjernbetjeninger – et ideelt valg, hvis du ønsker at upgrade din smartphone med bedre lyd.

30 resultater

Filter

Konnektivitet

(Mobil)telefoner og tablets
Anden mp3-afspiller
Andre mobiltelefoner
Apple iPhone, iPod & iPad
Android
Home-audio
HiFi System
Gaming Consoles
Multi Platform
Mac
PC
  • Den elegante MOMENTUM Free er vores mest kompakte Bluetooth-hovedtelefon nogensinde. En ægte MOMENTU... Mere
DKK 1,500.00

inkl. moms - gratis forsendelse

  • IE 80S er en videreudvikling af den anerkendte IE 80 og løfter den slående kombination af æstetisk d... Mere
DKK 2,600.00

inkl. moms - gratis forsendelse

  • IE 800 S er slank og kompakt, men stor hvor det virkelig gælder: musikgengivelse. Med en forbedret v... Mere
DKK 7,490.00

inkl. moms - gratis forsendelse

Servicelinks

Find forhandler
Find en Sennheiser-forhandler tæt på dig med vores forhandlersøger.

Tilbehør
Leder du efter en reservedel eller tilbehør til dine hovedtelefoner eller dit headset? Klik her for at finde dine originale Sennheiser-reservedele.

Register your product
Er du allerede ejer af en Sennheiser? Registrér dit produkt nu for at profitere af vores førsteklasses verdensomspændende service.

Bekæmpelse af produktpirateri
Sennheiser arbejder aktivt med at bekæmpe det internationale mærke- og produktpirateri for at sikre, at du får intet andet end den ægte Sennheiser kvalitet. Få mere at vide om programmet.