Sennheiser Education Solutions

Gør læring til en lydoplevelse

Vi tilbyder den mest avancerede digitale lydteknologi, som gør det muligt for universiteter at levere morgendagens indlæringsoplevelser til alle studerende i dag.

Audio i hele komplekset

Talk

Med vores avancerede audioudstyr leverer vi enheder til taleformål, der er nemme at håndtere for undervisere, IT-personale og studerende. Tekniske færdigheder er ikke nødvendige for at anvende trådløse mikrofonsystemer som SpeechLine Digital Wireless, der nemt kan udvides til så mange rum i komplekset som nødvendigt. Tilbyd den bedste lydkvalitet til alle studerende og løft uddannelsesoplevelsen til et højere niveau.

Talk

Listen

Utidssvarende lydudstyr kan være kostbart for universiteter i lyset af et voksende samfundsmæssigt krav om ægte inklusion. Streaming på smarte enheder i den bedste kvalitet forbedrer integrationen af hørehæmmede studerende. Tiltræk de bedste talenter ved at tilbyde avancerede indlæringsmetoder. En investering i vores integrerede lydprodukter er en bæredygtig investering i fremtiden for dine studerende.

Listen

Control

I en digitaliseringstidsalder er investering i fremtidsorienterede, IT-venlige teknologier essentiel. Optimer dine digitale arbejdsgange og minimer de fremtidige investeringer med vores løsninger, der muliggør fjernkontrol og -service af alle enheder i netværket.

Control

Seminar Feb 25, 2021 - TeamConnect Ceiling 2 and Learning Environments

Seminar Feb 25, 2021 - TeamConnect Ceiling 2 and Learning Environments

This 60-minute online seminar focuses on various methods of integration in a wide range of learning environments. Throughout this session, we’ll dive into using the TeamConnect Ceiling 2 with hardware-based codecs, UC platforms, DSPs, and camera tracking systems. Mere

Disse universiteter har tillid til os.

Disse universiteter har tillid til os. I vores succeshistorier beskriver universiteter og virksomheder, hvordan Sennheiser-produkter har løst deres problemer.

See our audio solutions for your campus!

Talk

Speechline Digital Wireless

Speechline Digital Wireless-mikrofonserien står for driftssikre og yderst fleksible løsninger, specielt tilpasset til undervisningssektoren.

Listen

MobileConnect

Høreassistance på din egen smartphone. MobileConnect streamer lyden live og i høj kvalitet via WLAN direkte til din personlige smartphone.

Control

Sennheiser Control Cockpit

Digitaliser dit AV-management workflow.
Digitale workflows sikrer fejlfri daglig drift.
Gratis og brugervenlig.

Talk

TeamConnect Ceiling 2

Takket være den patenterede, automatiske Beamforming-teknologi transmitteres dine budskaber krystalklart fra hvor som helst i lokalet til fjerndeltagere i undervisningen.

Talk

evolution wireless G4

evolution wireless mikrofonserien har markeret sig som en branchestandard verden over. Med den nye ew 300 G4 sætter Sennheiser endnu en gang nye standarder med endnu større fleksibilitet og optimeret understøttelse af digitale workflows.

Uddannelsesbrochure

Prøv vores løsninger på din læreanstalt

Downloads

  • Digitale Brochure

Se venligst vores blog! for yderligere information om de enkelte produkter!

Contact us