Løsninger til højere uddannelsesinstitutioner

Vi gør læring til en lydoplevelse

Vi tilbyder den mest avancerede digitale lydteknologi, som gør det muligt for universiteter at levere morgendagens indlæringsoplevelser til alle studerende i dag.

Videregående uddannelser som f.eks. professionshøjskoler og universiteter står ved en skillevej. Efterspørgslen efter moderne læringsmetoder stiger konstant. De videregående uddannelser er nødt til at ændre deres tilgang, hvis de i fremtiden fortsat vil være attraktive. Der var allerede en markant stigning i efterspørgslen efter deltagelse i klasseundervisningen hjemmefra et godt stykke tid inden 2020. Derfor vælger flere og flere uddannelsesinstitutioner løsninger, som giver dem mulighed for at lave auditorierne om til eksterne digitale klasseværelser.

Talk

Med vores avancerede audioudstyr leverer vi enheder til taleformål, der er nemme at håndtere for undervisere, IT-personale og studerende. Tekniske færdigheder er ikke nødvendige for at anvende trådløse mikrofonsystemer som SpeechLine Digital Wireless, der nemt kan udvides til så mange rum i komplekset som nødvendigt. Tilbyd den bedste lydkvalitet til alle studerende og løft uddannelsesoplevelsen til et højere niveau.

Talk

Listen

Utidssvarende lydudstyr kan være kostbart for universiteter i lyset af et voksende samfundsmæssigt krav om ægte inklusion. Streaming på smarte enheder i den bedste kvalitet forbedrer integrationen af hørehæmmede studerende. Tiltræk de bedste talenter ved at tilbyde avancerede indlæringsmetoder. En investering i vores integrerede lydprodukter er en bæredygtig investering i fremtiden for dine studerende.

Listen

Control

I en digitaliseringstidsalder er investering i fremtidsorienterede, IT-venlige teknologier essentiel. Optimer dine digitale arbejdsgange og minimer de fremtidige investeringer med vores løsninger, der muliggør fjernkontrol og -service af alle enheder i netværket.

Control

Disse universiteter har tillid til os.

Disse universiteter har tillid til os. I vores beskriver universiteter og virksomheder, hvordan Sennheiser-produkter har løst deres problemer.

Se vores lydløsninger til din campus!

TeamConnect Ceiling Medium

With a coverage of up to 40 m², our ceiling microphone TeamConnect Ceiling Medium is the right choice for mid-sized meeting rooms and lecture or collaboration spaces.
With this solution, Sennheiser provides an additional design option to seamlessly include our audibly better ceiling microphone into your meeting room.

Speechline Digital Wireless

Speechline Digital Wireless-mikrofonserien står for driftssikre og yderst fleksible løsninger, specielt tilpasset til undervisningssektoren.

MobileConnect

Høreassistance på din egen smartphone. MobileConnect streamer lyden live og i høj kvalitet via WLAN direkte til din personlige smartphone.

TeamConnect Ceiling 2

Takket være den patenterede, automatiske Beamforming-teknologi transmitteres dine budskaber krystalklart fra hvor som helst i lokalet til fjerndeltagere i undervisningen.

Sennheiser Control Cockpit

Digitaliser dit AV-management workflow.
Digitale workflows sikrer fejlfri daglig drift.
Gratis og brugervenlig.

evolution wireless G4

evolution wireless mikrofonserien har markeret sig som en branchestandard verden over. Med den nye ew 300 G4 sætter Sennheiser endnu en gang nye standarder med endnu større fleksibilitet og optimeret understøttelse af digitale workflows.

Uddannelsesbrochure

Prøv vores løsninger på din læreanstalt

Downloads

  • Digitale Brochure

Newsletter subscription