Esfera

Tre spændende lyddimensioner fra to standardaudiokabler

Hvor meget mere imponerende og emotionel er sportsudsendelser, som også kan videregive ånden og atmosfæren på det sted, hvor de finder sted? En atmosfære er dog noget, som omgiver dig, mens radiostationer for det meste må nøjes med konventionelt stereoudstyr. Primært på grund af stramme tidsplaner, eller fordi opstilling af surround-lydudstyr ikke understøttes af infrastrukturen. Disse problemer er nu løst.

Mød systemet

Løsningen kaldes ESFERA, surround-mikrofonsystemet, der er udviklet af Sennheiser. Det giver dig for første gang mulighed for at skabe og sende 5.1 surround-lyd med to almindelige standardaudiokabler. Alt, hvad du har brug for, er SPM 8000 mikrofonen på stedet og SBP 8000 basisenheden på et givet tidspunkt i produktionen eller post-produktionsprocessen, før audiosignalet sendes. Den kompakte konstruktion af mikrofonenheden, som kan monteres på et kamera, muliggør sågar interviews på sidelinjen eller anvendelse på trange steder.

Mød systemet

To fanger det hele

SPM 8000 er overraskende kompakt og nem at opstille og består faktisk af to RF-kondensatormikrofoner i XY-array. Den er udstyret med teknologi fra den legendære MKH serie, har en naturlig og detaljeret lyd og er også vandtæt og robust. Det gør den til det perfekte valg til udendørs brug. Sportudsendelser vil sætte pris på dens ekstremt lave iboende støj, hvilket lader selv de svageste lyddetaljer blive hørt. SPM 8000 kommer med en pakke med det hele inklusive et vindfang og en pendulophængning. Lige så komplet som atmosfæren, som du formidler til publikummet.

SPM 8000
To fanger det hele

Få det til at lyde rumligt

19" processoren er udstyret med de unikke chiphjerner til at omforme et fuldstændigt normalt stereoaudiosignal, der leveres af to standardkabler, til en komplet 5.1 surround-oplevelse med en samplingfrekvens på 96 kHz. Den indbyggede kompressor kan anvendes til et radiovenligt signal. SPB 8000 udmærker sig ved et klart design og fire presets, der kan vælges direkte, og som kan ændres via Ethernet-interfacet. Processorsoftwaren gør det muligt at definere dine surround-lyduniverser individuelt via pc-interfacet.

SPB 8000
Få det til at lyde rumligt

Omgivet af fleksibilitet

Softwaren i SPB 8000 gør det muligt at definere parametrene individuelt for fire forskellige surround-lydindstillinger, som kan gemmes og aktiveres ved at trykke på en preset-knap.

Omgivet af fleksibilitet