Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
Menu

evolution wireless G4

Udvikler sig sammen med dig.

Den fjerde generation af evolution wireless gør professionel trådløs teknik endnu mere fleksibel, endnu mere enkel, endnu mere sikker. Til musikere, filmproducenter, talere på kongresser og i auditoriet: G4 er et system, som ganske enkelt udvikler sig sammen med dig.

Det ultimative trådløse system, som udvikler sig sammen med dig. Den fjerde generation af den mest succesrige Sennheiser-serie i verden lader ingen ønsker være uopfyldt med hensyn til fleksibilitet, meget enkel betjening og sikkerhed. Uanset om det er på en turné, ved udendørs optagelser, i konferencesalen eller auditoriet – G4 klarer det hele.

evolution wireless G4

LIVE-LYD

Fra den lille scene til den store arena dækker serie 100 alt, hvad der forbinder musikere og performere med publikummet, og sørger for hurtig synkronisering af op til 12 kanaler, mens serie 500 med multikanal-anvendelser med en båndbredde på op til 88 MHz overbeviser selv den mest kritiske professionelle.

RADIO OG FILM

Industristandardens serie 100 er specielt udviklet til mobil journalistik og anvendes over alt, hvor alt skal falde hurtigt og sikkert på plads i en optagelse. Den komplet nye serie 500 sørger takket være maksimal båndbredde for pålidelig lydoverførsel ved store filmoptagelser.

ERHVERVSLIV OG UDDANNELSE

Med serie 300 forøger Sennheiser endnu en gang fleksibilitet og understøttelse for arbejdsforløbet. Takket være fjernstyring og monitoring med Sennheiser Control Cockpit er G4 det mest alsidige system til anvendelser inden for erhvervsliv og uddannelse.

Trådløs teknik har aldrig være så fleksibel.

Club-koncert? Stor festivalscene? Udendørs optagelse? Auditorium? Konference? Alt kan klares, takket være G4. Med serien 100 kan 12 kanaler nu synkroniseres på et par sekunder – det sparer værdifuld tid ved indstillingen. Serierne 300 og 500 kommer jo også med en båndbredde på op til 88 MHz.

Trådløs teknik har aldrig være så fleksibel.

Den nye enkelhed i den komplekse opsætning.

I sin prisklasse er G4 det professionelle system, der er nemmest at betjene.
De intuitive displays i systemets centrum, True Diversity-modtageren, sørger for hurtig og enkel drift. Softwaren Wireless Systems Manager (serierne 300 og 500) og Control Cockpit (serie 300) gør det så enkelt som muligt at overvåge multikanal-anlæg og sørger for det perfekte arbejdsforløb.

Den nye enkelhed i den komplekse opsætning.

Ingen kompromisser ved overføringssikkerheden.

Op til 100 meter (330 feet) perfekt klang, op til 50 mW sendeeffekt (serierne 300 og 500), tilbagekoblingssikre mikrofonkapsler – det er absolut overføringssikkerhed indtil de bageste rækker. Især dér, hvor alt skal falde på plads i en optagelse, for eksempel ved udendørs optagelser, omgivet af mange andre kamerateams, udfolder G4 sin effekt komplet. Man kan forlade sig på G4, altid og over alt.

Ingen kompromisser ved overføringssikkerheden.

Endnu flere muligheder.

Evolution wireless er lavet til enhver tænkelig anvendelse. Ved G4 har Sennheiser tilføjet et par nye sæt: et 100 kombinationssæt (håndholdt og clip-on-mikrofon), en komplet ny serie 500 til store filmoptagelser samt nye Basic-sæt til serie 300 (erhvervsliv og uddannelse), som dit system kan suppleres med efter ønske og billigt.

Endnu flere muligheder.