evolution wireless G3

You know you can.

Denne trådløse serie er til alle, som ønsker det hele fra deres sceneudstyr: effektiv, absolut robusthed og pålidelighed.

Professionelle trådløse løsninger til store scener og anvendelser med flere kanaler

Et system til strenge krav: G3 kombinerer analoge systemfordele med tredje generations avancerede teknologi. Hvad det giver dig: Ekstrem brugervenlighed for op til 32 kanaler, stor UHF-båndbredde, synkronisering via software (ew 300 G3 og bedre) eller infrarød og avanceret antenneteknologi for virkeligt at passe til alle sceneforhold. Efterprøvede og testede funktioner gør konfigurationen, kanaladministrationen og betjeningen legende let. De tre G3 serier ew 100, ew 300 og ew 500 opfylder alle forventninger i den henseende – af professionelle til professionelle.

Uanset om det er vokal, instrument, trådløs monitorering eller audio til video - Sennheisers evolution Wireless G3 system tilbyder den perfekte og pålidelige trådløse løsning til din audioudfordring.

Tilgængelig - det kan du være sikker på

Udvidet 42 MHz båndbredde, i alt 1680 frekvenser og 20 faste frekvensbånd – i det tilfælde at der behov for mange transmissionsforbindelser, giver ew G3 masser af spillerum. True Diversity teknologi anvender klare opbakningskanaler til fejlfri modtagelseskvalitet og Sound Check Mode registrerer feltstyrker på scenen, der kan forbedres. Glem ikke pilottone for interferensfri funktion.

Flere muligheder - ganske enkelt

Enhver produktion er unik – ew G3 er udstyret til at levere det der skal til. Serien understøtter uden problemer op til 32 parallelle radioforbindelser - tilstrækkeligt til komplekse sceneshows eller bandkoncerter. Med det store udvalg af tilbehør, antenner og splittere er systemet perfekt egnet til praktisk talt alle scenescenarier.

Legende let

ew G3's smarte opstillingsfunktioner reducerer drastisk den påkrævede tid. For eksempel registrerer scanningsfunktionen fri kanaler, mens den infrarøde synkronisering tager sig af modtager-/transmitterkonfigurationen – fuldstændigt automatisk selvfølgeligt. Brugervenlighed er forbedret med baggrundsbelyste grafiske displays, som viser alle afgørende data, og med den intuitive brugergrænseflade. Ekstra brugervenlighed kommer i form af WSM (trådløs systemmanager): Denne software muliggør styring med bærbar computer af 300- og 500-seriens transmissionforbindelser og optagelsen og analysen af signalstyrker.

Vokal

Lyd, som du ønsker det – hvor du ønsker det.

evolution Wireless G3 udnytter hele de legendariske evolution mikrofonkapslers mangfoldighed til at være perfekt tilpasset til enhver vokalstil. Der findes et udvalg af dynamiske og kondensatorkapsler i kardioid- og superkardioidversioner. Nogle sæt findes også i 1800 MHz (1G8) versionen. Og hvis du skal have hænderne fri – så tilbyder G3 også et udvalg af førsteklasses headsets.

Instrument

Alle med strenge kan klare sig uden kablet.

De små, robuste bodypacks i G3 serien giver ubegrænset bevægelsesfrihed på scenen. Designet til guitarister, strygere og blæsere og bassister - i sidste ende starter frekvensområdet ved imponerende 25 Hz. Meget praktisk: Instrumentsættene har en integreret tuner. Og alle dem, som foretrækker den typiske kabeltone, finder en valgbar emulator, som giver netop det.

Trådløs monitoring

Et monitormix hører til i øret. Direkte.

Krystalklar lyd, stor transmissionseffekt og fremragende modtagekvalitet – G3's professionelle trådløse modtagelseskvalitet gør det muligt for kunstnere at høre, hvad de har brug for, pålideligt og præcist. Bortset fra en opstilling, der ikke kunne være mere enkel, er disse sæt særligt imponerende med deres omfattende udstyrsniveau, robuste metalhus og førsteklasses IE 4 In-Ear-hovedtelefoner.

G3-lyd til video

Robuste metalhuse beskytter transmittere og modtagere fra ekstern påvirkning, mens avanceret teknologi sikrer, at audiosignalet sendes pålideligt. Disse funktioner omfatter adaptiv diversitetsteknologi og en pilottonestyring. Den fremragende audiokvalitet i G3 kan tilskrives den førsteklasses HDX kompander, en udvidet NF-frekvensreaktion, som også kortlægger dybe toner realisktisk, og et forøget audiofølsomhedsområde. G3 kan anvendes fleksibelt, med sæt der er designet til enhver tænkelig anvendelse, kombineret med et omfattende udvalg af tilbehør. Og ved hjælp af systemet kunne det ikke være mere enkelt: En scanningsfunktion lokaliserer frie kanaler, transmitterne synkroniseres via infrarød forbindelse, og det baggrundsbelyste grafiske display sikrer en intuitiv brugerflade.

.. eller digital?

.. eller digital?

evolution wireless D1 - ideel til dit band: Pålidelig, nem at bruge med intelligent forstærkningsoptimering – alt i det gratis 2,4 GHz område. Registrering ikke nødvendig. Ingen ekstra udgifter. Mere

Newsletter subscription