Gaming Headset for PC, Mac, PS4 & Multi-platform

GAME ZERO Gaming Headset

GAME ZERO har Sennheisers “Ergonomic Acoustic Refinement”-teknologi og giver det ultimative i akustisk præcision og klarhed. Det opdaterede lukkede design med skræddersyede ørekopnet af lakeret stål lader dig høre selv den mindste detalje i dit spil.
DKK 1,399.00
inkl. moms – gratis forsendelse
Varenummer 506079

HØJ KOMFORT

Med GAME ZERO er vi gået tilbage til det punkt, hvor vi startede og tænkte konceptet for bekvemmelighed ved spil fuldstændigt igennem. Vores mål var et designe det mest komfortable og bedst lydende lukkede professionelle headset på markedet. Vi mener, at vi har gjort netop det.

PERFEKT JUSTERET

GAME ZERO har et helt nyt ørepudedesign, som vi har udviklet yderligere fra vores professionelle pilot-headsets. Vores ørepuder er lavet af tyk kunstlæder og tredobbelt hukommelsesskum. Ørepudernes bund er tykkere for at sikre, at headsettet lukker hele vejen rundt om øret. Det forhindrer, at lyden slipper ud, og sørger for, at du er uforstyrret, mens du spiller.

PERFEKT JUSTERET

TIL FORDYBET SPIL

Kombinationen af nyt design, polstringsmaterialer og hukommelsesskum til at lukke alle åbninger under ørerne sikrer, at GAME ZERO er vores mest stille gaming headset indtil nu. Ingen støj udefra trænger ind i headsettet, og du kan være sikker på, at dem omkring dig heller ikke hører dit spil.

TIL FORDYBET SPIL

TEKNOLOGI UDVIKLET I TYSKLAND

De to transducere i GAME ZERO er blevet udviklet på vores laboratorier i Tyskland. De er optimeret til at give en ekstremt præcis gengivelse af spil-lyden, uanset hvilken type spil du spiller. Hver enkelt enhed er testet mekanisk og akustisk.

TEKNOLOGI UDVIKLET I TYSKLAND

Krystalklar kommunikation

Den professionelle mikrofon på GAME ZERO gaming headsettet er i sin egen klasse. Den giver high-end-støjreducering, så du kan chatte med andre spillere med krystalklar lyd.

Krystalklar kommunikation

INTUITIVE REGULERINGER

Med lydstyrkereguleringerne, der er integreret i den højre ørekop, er din reaktionstid skåret ned, da du ikke skal bruge tid på at lede efter kablet til reguleringerne. GAME ZERO har også en bekvem frakoblingsfunktion for mikrofonen. Løft blot mikrofonarmen, og den er slukket.

INTUITIVE REGULERINGER

KOMPATIBEL MED FLERE PLATFORME

GAME ZERO har udskiftelige kabler, der muliggør kompatibilitet med flere platforme som for eksempel PC, Mac, konsoller, mobiltelefoner og tablets, som har en 3,5 mm jack-indgang. Bliv klar til at opleve de komplet fordybede lyde, uanset om du løber bevæbnet på en tropisk ø, kommunikerer med dit hold, hvornår du vil gå i gang, eller nyder lyden, som spil er baseret på.

KOMPATIBEL MED FLERE PLATFORME

FOLDBART DESIGN OG OPBEVARINGSHYLSTER

For at sikre, at dit headset ikke ridses, mens du bringer det til din LAN-foranstaltning, har GAME ZERO et unikt foldbart design, som gør det muligt at folde det komplet sammen og opbevare det i det medfølgende hårde opbevaringshylster.

FOLDBART DESIGN OG OPBEVARINGSHYLSTER

ET PERFEKT SAMSPIL

Sennheiser er den eneste virksomhed inden for lydområdet, der både producerer den præcisions-mikrofonteknik, som dine spil bliver optaget med, og de headsets, som du anvender til at spille med. Så hvorfor i alverden skulle du beslutte dig for et andet gaming headset-mærke?

ET PERFEKT SAMSPIL

Lead Sound Designer, IO Interactive

Frans Galschiøt Quaade

"When developing game audio with Sennheiser equipment I make sure that the player gets perfect audio and can experience the game exactly as I mixed it"

Frans Galschiøt Quaade

Tekniske data

 • Farve
  white
  sort
 • Design
  Headband
 • Impedans
  Headphones: 50 Ω
 • Stik
  2 x 3.5 mm (PC/Mac) & 1 x 3.5 mm (Console)
 • Frekvensområde (mikrofon)
  Microphone: 50 Hz - 16,000 Hz
 • Frekvensområde (hovedtelefoner)
  Headphones: 15 Hz - 28,000 Hz
 • Lydtryk ved 1 kHz
  Headphones: 108 dB
 • THD v. 1 kHz
  Headphones: < 0.1%
 • Ørekobling
  Headphones: around-the-ear, closed acoustic design
 • Kabellængde
  3 m (PC/Mac) & 1.2 m (Console)
 • Vægt
  300 g
 • Karakteristik
  Microphone: Noise-Cancelling
 • Følsomhed
  Microphone: -38 dBV at 94 dBSPL

Downloads

 • EU-overensstemmelseserklæringen
  • EU Declaration of Conformity, GAME ZERO (290 KB) Download

 • Fact Sheets