Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

Gaming Downloads

Her kan du finde de nødvendige downloads, så du får det meste ud af dit Sennheiser gamingheadset. Vær opmærksom på, at ikke alle vores headset kræver, at der skal installeres drivere, så hvis dit headset ikke er oplistet på denne side, betyder det, at det ikke kræver drivere.

Surround Dongle Downloads

Få en helt utrolig 7.1 Dolby surroundsoundoplevelse. Den elegante surround-dongle og den brugervenlige pc-software er den perfekte optimering af din oplevelse, når der drejer sig om spil på konkurrenceplan og om at få alle detaljer i spillet med.

Surround Dongle Downloads

3D G4ME 1

3D G4ME 1 blev udviklet af vores team, for at gøre dit headset og dig uafhængig af pc’ens indbyggede lydkort.
Med 3D G4ME 1 omformes mikrofonsignalet uden summen eller støj, og fra selv den svageste hvisken til det kraftigste råb gengives lyden krystal klart.

Dolby headphone 7.1 surround sound skaber en realistisk surround sound oplevelse, hvor det tydeligt kan høres, at lyde kommer fra forskellige retninger, fra mindste fodtrin til de dybeste jordskælvseffekter.

3D G4ME 1

GSX 1000 & GSX 1200 PRO

Audioforstærker GSX har en Sennheiser Binaural Rendering Engine og er hovedsageligt udviklet til spil. Den banebrydende 7.1 Virtual Surround Algorithm blev oprindeligt udviklet til professionelle spilleres behov. Oplev en helt ny dimension af surround sound. Den er kompatibel med både PC og Mac.

GSX 1000 & GSX 1200 PRO

Special Editions

Af og til udvikler vi et begrænset antal eller en særlig udgave af et gaming-produkt, som ikke har sin egen produktside. De relaterede downloads til dette specifikke produkt kan findes i dette afsnit.
Vær opmærksom på, at produkter, som ikke tilhører en Special Edition-serie, ikke findes på listen forneden, og at deres relevante dokumenter kan findes på de specifikke produktsider på vores hjemmeside.

Special Editions

Have questions, suggestions or need support?

Have questions, suggestions or need support?

Write directly to our gaming experts for product specific information, ideas, advice, or feedback! Mere