Bliv en partner

Ønsker du at blive betalt, mens du spiller og streamer dit favoritspil? Alt, hvad du skal gøre, er at placere vores partnerbannere eller -links på din personlige streamingkanal på f.eks. Youtube eller Twitch. For hvert Sennheiser gaming headset eller andre Sennheiser produkter, der sælges via dette link, tjener du provision. Hvad venter du på?

Deltag nu

Hvad er Sennheisers spillepartnerprogram?

Sennheisers spillepartnerprogram er måde for dig til at tjene penge ved at placere bannere eller links på din personlige streamingkanal på f.eks. Youtube eller Twitch og henvise dine fans og dem, der følger dig, til Sennheiser Webshop*. For hvert Sennheiser gaming headset eller andet Sennheiser produkt, der sælges via dette link, tjener du provision.

*Sennheiser Webshop er i øjeblikket tilgængelig i følgende lande: USA, Canada, Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Danmark, Sverige, Finland, Nederlandene, Australien, Kina, Sydkorea.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Klik på knappen "Deltag nu", og udfyld ansøgningsformularen for at tilmelde dig Sennheisers spillepartnerprogram. Du modtager automatisk en email med bekræftelse af deltagelse fra os.

Hvordan kvalificerer jeg mig til at blive en Sennheiser spillepartner?

Du skal være en streamer, youtuber eller være involveret i online-spillescenen. Sennheisers spillepartnerprogram er ikke kun om dit net, men også om kvaliteten af dit indhold og den tid og det arbejde, som du investerer i det.

Hvad gør Sennheisers spillepartnerprogram så interessant?

Sennheisers spillepartnerprogram tilbyder den unikke mulighed for ikke blot at tjene provision på Sennheisers ekstra spilleudstyr, men på alle produkter i Sennheiser Webshop. Som en Sennheiser spillepartner får du mulighed for at tilbyde dine fans og dem, der følger dig, eksklusive tilbud og handler.

Hvor meget kan jeg tjene?

Himlen er grænsen! Provisionen er 6 % på nettosalg, og den tæller for hvert eneste Sennheiser produkt, der sælges via dit unikke link i Sennheiser Webshop.

Hvordan betales provisionen?

Provisionen er baseret på dine månedlige nettosalg og udbetales 90 dage efter måneden, hvor produkterne sælges. Provisionen betales via vores partner Impact Radius.

Hvordan holder jeg styr på mine salg og provisioner?

Ved hjælp af Impact Radius-interfacet kan du få adgang til daglige rapporter, som giver al information, du har brug for.

Kontakt os på [email protected] for at få mere information, eller hvis du har yderligere spørgsmål.

Have questions, suggestions or need support?

Have questions, suggestions or need support?

Write directly to our gaming experts for product specific information, ideas, advice, or feedback! Mere