Sådan vælger du det bedste gaming headset

Sennheiser gaming headsets er så robuste, at du kan bruge dem i årevis. Så før du vælger et nyt headset til dine spil, er der et par ting, du bør overveje.

Hvilken platform?

Det første, du skal overveje, når du leder efter det rigtige headset, er hvilke platforme, du bruger og hvilke typer spil, du spiller. Vi har arbejdet længe på at udvikle gaming headsets, der er kompatible med PS4™, konsoller med 3,5 mm jackindgang, pc og Mac.

Hvilken platform?

Komfort

Hvis du spiller i mange timer i træk, skal du være sikker på, at headsettet er behageligt og ikke virker forstyrrende. Selvom komfort er en af de vigtigste egenskaber ved et gaming headset, er det også meget et spørgsmål om personlig smag.

Vi har testet vores headsets gennem mange år på hundredvis af forskellige hovedformer for at finde frem til den optimale bærekomfort. Alle vores headsets er konstrueret i lette materialer for at opnå den ultimative komfort, så du kan koncentrere dig om spillet - og ikke headsettet.

Du bør også overveje dit headsets bærestil, og om du foretrækker et komfortabelt letvægts on-ear headset (L), en komfortabel pasform omkring øret (XL) eller en ekstrem komfortabel pasform omkring øret (XXL).

Komfort

Mikrofon

Hvis du er gamer og skal kunne kommunikere med andre spillere, skal du bruge et gaming headset med indbygget mikrofon. Vores headsets leveres med en top-mikrofon i sin helt egen klasse. Den giver high-end-støjundertrykkelse, så du kan chatte med andre spillere med krystalklar lyd. Hvis du har lyst til at nyde din velfortjente alenetid uden at snakke med andre spillere, skal du bare hæve mikrofonarmen til lodret position for at slukke mikrofonen.

Mikrofon

Åbent eller lukket?

Hvis du vil holde ørerne kølige og høre lydene i omgivelserne omkring dig, men uden at forstyrre omgivelserne for meget, bør du vælge et åbent gaming headset.

Hvis du ikke vil forstyrres, mens du spiller, og ikke vil forstyrre dine omgivelser, bør du vælge et lukket gaming headset. En af de største fordele for seriøse spillere er, at du hører selv de mindste detaljer med det lukkede design - selv i omgivelser med støj.

Åbent eller lukket?

Holdbarhed

Når du har fundet det headset, der opfylder dine behov, kan du forvente, at dit gaming headset holder i mange år. Takket være vores tysk udviklede teknologi, ser vores gaming headsets ikke bare godt ud, men er også konstrueret til at holde i lang tid. Vi har kun brugt materialer i den bedste kvalitet, og der er virkelig kælet for detaljerne. Højttalerne er udviklet og fremstillet på vores egne fabrikker i Europa, og det flettede stofkabel sikrer lang holdbarhed.

Holdbarhed

Lydkvalitet

Uovertruffen lyd er et must, når det handler om at vælge det rigtige gaming headset.

Det er altafgørende for både seriøs og home gaming at kunne høre funktionelle og interaktive lyde i spillet og omgivelserne. Lynhurtige reaktioner til lyde som f.eks. fodtrin, skud og indikatorer giver dig den konkurrencefordel, der er nødvendig for at løfte dit spil op på et højere niveau.

Det afhænger af det konkrete spil, om du bør vælge et medrivende lydfelt med op til 7.1 kanalers surroundsound eller stereolyd i spillet. Vores surroundsound headsets er udstyret med Dolby® hovedtelefonteknologi og giver en 7.1 virtuel surroundsound-kvalitet, som ingen andre højttalere kan præstere.

Lydkvalitet

Reservedele

Vi ved, at du elsker dit headset og vil bruge det i mange år fremover. Derfor leverer vi originale kvalitetsreservedele som f.eks. ørepuder, og på visse produkter kan kablerne også udskiftes af en servicetekniker.

Reservedele

Hvorfor Sennheiser?

Hvorfor Sennheiser?

Gaming-tid er din tid - og hver eneste Sennheiser gaming headset har en klar mission: At levere en ren og skær medrivende lydoplevelse. Klik her for at finde ud af, hvorfor et Sennheiser gaming headset er det bedste valg. Mere

Have questions, suggestions or need support?

Have questions, suggestions or need support?

Write directly to our gaming experts for product specific information, ideas, advice, or feedback! Mere