GSP 370

Trådløst Gaming Headset

Med 100 timers batteritid, er det trådløse gaming-headset, GSP 370, det perfekte headset til enhver, som elsker den særlige Sennheiser Gaming-lyd og samtidig vil nyde den trådløse frihed, som følger med.

GSP 670

Wireless Gaming Headset

Bevægelsesfrihed, den nyeste teknologi med low latency, uovertruffen Sennheiser-lydkvalitet til gaming og en batteritid på op til
20 timer gør GSP 670 til det
ultimative wireless gaming headset.

GSP 600

Gaming Headset

Seriøse gamere har brug for seriøst udstyr. Det professionelle GSP 600 gaming-headset viser hvad det kan, når konkurrencen bliver hård. Ergonomisk designede ørepuder og justerbart headbånd sørger for en fremragende komfort. Bevægelsesfriheden sikres af det stabile metalhængselsystem, der sørger for en perfekt pasform, så du kan fokusere og opleve en helt og aldeles fremragende lydpræstation.

GSX 1000

Gaming Amplifier

Audioforstærker GSX 1000 har en Sennheiser Binaural Rendering Engine og er hovedsageligt udviklet til spil. Den banebrydende 7.1 Virtual Surround Algorithm blev oprindeligt udviklet til professionelle spilleres behov. Oplev en helt ny dimension af surround sound.

OPGRADÉR UDSTYRET

Gaming Amplifiers and Accessories

Ejer du allerede et Sennheiser gaming-headset, og vil du benytte fordelene ved det store udvalg af reservedele og tilbehør, eller vil du måske give dit headset ekstra effekt med vores gaming-forstærkere?

Her kan du finde alle de dele, der passer til dit produkt.

Den lyd, som spil er gjort af

Sennheiser er den eneste virksomhed inden for lydområdet, der både producerer den præcisions-mikrofonteknik, som dine spil bliver optaget med, og de headsets som du anvender til at spille med. Så hvorfor i alverden skulle du beslutte dig for et andet gaming headset-mærke?

Gaming-forstærkere og -tilbehør

Gaming-forstærkere og -tilbehør

Ejer du allerede et Sennheiser gaming-headset, og vil du benytte fordelene ved det store udvalg af reservedele og tilbehør, eller vil du måske give dit headset ekstra effekt med vores gaming-forstærkere? Mere
#TheSoundGamesAreMadeOf
Det er sandt. Sennheiser er den eneste virksomhed, der både laver de præcise mikrofoner, som dine spil optages med, og de headsets du bruger når du spiller dem. Så hvorfor vælge et andet brand, inden for gaming headsets?

Sådan vælger du det bedste gaming headset

Sådan vælger du det bedste gaming headset

Lyd er nøgleelementet både inden for professionel og home gaming. Derfor er købet af det rigtige headset et must, hvis du ønsker en spiloplevelse på et højere niveau. Mere

Hvorfor Sennheiser?

Hvorfor Sennheiser?

Gaming-tid er din tid - og hver eneste Sennheiser gaming headset har en klar mission: At levere en ren og skær medrivende lydoplevelse. Klik her for at finde ud af, hvorfor et Sennheiser gaming headset er det bedste valg. Mere

Gaming Downloads

Gaming Downloads

Her kan du finde de nødvendige downloads, så du får det meste ud af dit Sennheiser gamingheadset. Mere

Have questions, suggestions or need support?

Have questions, suggestions or need support?

Write directly to our gaming experts for product specific information, ideas, advice, or feedback! Mere