Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
Menu

OPGRADÉR UDSTYRET

Ejer du allerede et Sennheiser gaming-headset, og vil du benytte fordelene ved det store udvalg af reservedele og tilbehør, eller vil du måske give dit headset ekstra effekt med vores gaming-forstærkere?

Her kan du finde alle de dele, der passer til dit produkt.

GSP 550

GSP 550 til PC leverer hi-fi 7.1 Dolby Surround Sound i hi-fi, samt krystalklar kommunikation via den støjreducerende mikrofon af broadcast-kvalitet for den ultimative ekspansive lydoplevelse. Dets åbne akustik og avancerede ergonomi, der omfatter et 2-axis hængselsystem af metal og et justerbart headband, sikrer en overlegen komfort.

Dota® 2 Edition Headsets

Dive into the Dota® 2 world with our Dota® 2 Edition headsets, which were created in partnership with Valve.

GSP 600

Seriøse gamere har brug for seriøst udstyr. Det professionelle GSP 600 gaming-headset viser hvad det kan, når konkurrencen bliver hård. Ergonomisk designede ørepuder og justerbart headbånd sørger for en fremragende komfort. Bevægelsesfriheden sikres af det stabile metalhængselsystem, der sørger for en perfekt pasform, så du kan fokusere og opleve en helt og aldeles fremragende lydpræstation.

GSP 500

GSP 500 giver en troværdig lydgengivelse med utrolig rumlighed for en ægte, dyb gaming-oplevelse. Headsettets åbne akustik og avancerede ergonomi sikrer dig en suveræn bærekomfort. Udover det nye og robuste design, omfatter det et metalhængselsystem med 2 akser og et justerbart hovedbånd for helt unik pasform, samt en støjreducerende mikrofon i broadcast-kvalitet til krystalklar kommunikation.

GSX 1200 PRO

Designet til eSports-arenaen byder GSX 1200 PRO audioforstærkeren på en banebrydende 7.1. virtual surround-algoritme og turneringsegnede funktioner såsom Chat Link. Her kan du forbinde op til 8 GSX 1200 PROs for at opnå en ledningsført og forsinkelsesfri kommunikation.

Bliv partner med Sennheiser

Ønsker du at blive betalt, mens du spiller og streamer dit favoritspil? Få den ekstra sejr, og bliv partner med Sennheiser Gaming.

Tidsbegrænset tilbud

Få Sennheiser GSA 50 headset-holder gratis (værdi: €34,90) ved køb at dette headset. Produktet lægges automatisk i din indkøbskurv, når du checker ud.

GSX 1000

Audioforstærker GSX 1000 har en Sennheiser Binaural Rendering Engine og er hovedsageligt udviklet til spil. Den banebrydende 7.1 Virtual Surround Algorithm blev oprindeligt udviklet til professionelle spilleres behov. Oplev en helt ny dimension af surround sound.

Den lyd, som spil er gjort af

Sennheiser er den eneste virksomhed inden for lydområdet, der både producerer den præcisions-mikrofonteknik, som dine spil bliver optaget med, og de headsets som du anvender til at spille med. Så hvorfor i alverden skulle du beslutte dig for et andet gaming headset-mærke?

Gaming-forstærkere og -tilbehør

Gaming-forstærkere og -tilbehør

Ejer du allerede et Sennheiser gaming-headset, og vil du benytte fordelene ved det store udvalg af reservedele og tilbehør, eller vil du måske give dit headset ekstra effekt med vores gaming-forstærkere? Mere
#TheSoundGamesAreMadeOf
Det er sandt. Sennheiser er den eneste virksomhed, der både laver de præcise mikrofoner, som dine spil optages med, og de headsets du bruger når du spiller dem. Så hvorfor vælge et andet brand, inden for gaming headsets?

Sådan vælger du det bedste gaming headset

Sådan vælger du det bedste gaming headset

Lyd er nøgleelementet både inden for professionel og home gaming. Derfor er købet af det rigtige headset et must, hvis du ønsker en spiloplevelse på et højere niveau. Mere

Hvorfor Sennheiser?

Hvorfor Sennheiser?

Gaming-tid er din tid - og hver eneste Sennheiser gaming headset har en klar mission: At levere en ren og skær medrivende lydoplevelse. Klik her for at finde ud af, hvorfor et Sennheiser gaming headset er det bedste valg. Mere

Gaming Downloads

Gaming Downloads

Her kan du finde de nødvendige downloads, så du får det meste ud af dit Sennheiser gamingheadset. Mere

Kontakt os på Facebook

Kontakt os på Facebook

Her kan du komme i kontakt med vores gaming eksperter der vedrører produktspørgsmål, idéer og forslag. Mere

Sponsorater

Sponsorater

Find ud af hvem der er en del af Sennheiser Gaming-familien, og hvem vi stolt sponsorerer inden for esport. Mere