HD 660S

HD 660S – HD 660S er et kraftværk af en åben hovedtelefon med en perfekt kombination af ydelse og kontrol og så alsidig, at den kan forbinde dig med selv de fjerneste hjørner af din musiksamling.

»Sennheiser succeeds in creating a masterpiece with the HD 660S. The headphones deliver true audiophile sound quality that’s perfectly balanced when required.«
headphonecheck.com, kopfhoerer.de
»...there is something comforting and familiar about the HD 660S's bass presentation. It is a classic sound that is just "right".«
Enjoy The Music.com
»The 660S allowed the listener to be intimately involved with the music, pulling you into the soundstage itself, wrapping you up in the emotion of the performance.«
The Audiophile Man
»The HD 660S captured a fantastic amount of detail.«
SoundStage! Australia
»Open-backed home headphones which deliver tunes both old and new as if piped fresh from the studio, with music flowing effortless and free.«
Sound+Image (print; Awards 2018)

En direkte forbindelse til din musik

Forgængerne for HD 660S - HD 650 og HD 600 - var kendt for deres naturtro lydbillede og silkebløde respons og ruskede op i grænserne for performance inden for audiofile hovedtelefoner. HD 660S overgår det bedste af den legendariske DNA med en ekstremt hurtig reaktion og ubesværet instrumentgengivelse - selv i yderkanterne af frekvensspektret. Takket være en helt ny transducer og en speciel, ventileret driver leverer HD 660S de afslørende, knivskarpe detaljer, som audiofile lyttere kræver - uden at give køb på den inciterende dynamik, der gør musikken så vidunderlig.

En direkte forbindelse til din musik

Fra vores ører til dine

Efter blot en enkelt lytning til HD 660S hovedtelefonerne forstår du, hvorfor de er så specielle. Tusindvis af lyttesessions senere står det endnu mere klart. Det, du hører hver eneste gang, er resultatet af en åben konstruktion parret med en ny transducer, skræddersyet til den moderne audiofile lytter. Den hurtige respons sikrer perfekt gengivelse af indspilninger i den højeste kvalitet. Takket være en alu-svingspole er 38 mm-membranen yderst let med en ultrahurtig impulsgengivelse i hele spektret. Det er denne aktiv/hvile-adfærd, der muliggør en så præcis gengivelse af lydens tonale og rumlige egenskaber.

Fra vores ører til dine

Design og performance

Stålnettet i HD 660S er spændende som designelement, men mest imponerende, når det gælder performance. Det kompletterer den ventilerede driver med en effektiv kontrol af luftens bevægelser og dermed reduceret turbulens. Resultatet er, at membranens bevægelser er "rene", så musikken - og kun den - står krystalklart i en perfekt balance af integritet og udtryk. Stålmaterialet muliggør langt mindre tolerancer i produktionen og bidrager dermed til de bemærkelsesværdigt ensartede egenskaber i hver eneste HD 660S. Sammen med det åbne design tillader det lyden fra transducerne at brede sig helt frit, lige som i naturen.

Ydelse og alsidighed

Audiofile lyttere i dag har flere lydkilder at vælge mellem end nogensinde før. Vi har optimeret HD 660S til at fungere med et bredere udvalg af enheder og deraf følgende forskellige niveauer af effekt i udgangskredsløbet. Med en impedans på 150 Ohm passer HD 660S perfekt til alt fra dedikerede hovedtelefonforstærkere og A/V-receivere til audiointerfaces - magneterne er kraftigere end på forgængerne og derfor lettere at drive, uanset hvordan dit udstyr ændrer sig med tiden.

Ydelse og alsidighed

Behandlet med omhu

Hver eneste HD 660S, vi fremstiller, har gennemgået en testprocedure for at matche hver enkelt transducer fra vores fabrik i Irland til sin modpart i den anden kanal. Disse tolerancer er ekstremt små, og sammen med den automatiserede produktionsproces sikrer det, at HD 660S-oplevelsen er den samme verden over. Vi har designet den med gennemtænkte letvægtsmaterialer, som er usynlige for det akustiske system og samtidig robuste i daglig brug. Med en nærmest uendelig strøm af musik at lytte til har vi sørget for, at hvert eneste berøringspunkt er blødt, luksuriøst og holdbart, selv ved lange lyttesessions.

Behandlet med omhu

Det handler om forbindelse

Vi har pakket din HD 660S med et alsidigt sæt af tilhørende kabler, alle impedansmatchede med ultralav kapacitans. ¼"/6,3mm stereo-jackstikket er den audiofile standard for enheder som hovedtelefonforstærkere og A/V-receivere, digitale afspillere, computerbaserede workstations, analogt udstyr m.m. Et balanceret 4,4 mm stik muliggør derudover tilslutning til en nyere generation af balancerede enheder (hovedtelefonforstærkere, digitale lydafspillere m.m.), som er kompatible med dette kompakte stiks overlegne stabilitet over tid. Ent balanceret hovedtelefonsystem giver endnu mindre støj og et stort dynamikområde, når den forbindes til et balanceret output. Lytteren vil således opleve et bredere lydbillede, stramt kontrollerede transienter og utrolig præcis instrumentseparation. Hvert kabel er 3 m langt for at sikre uhindret lytning til enheder, der er placeret inderst på hylderne, i studier eller på arbejdsborde, og en fleksibel 6,3 mm - 3,5 mm adapter følger også med. Et ekstra balanceret kabel (CH 650 S) til forenklet forbindelse med 4-pins XLR-stik sælges separat.

Det handler om forbindelse

Tekniske data

 • Design
  Headband
 • Farve
  matte black
 • Frekvensområde (hovedtelefoner)
  9 – 41,500 Hz
 • Lydtryk ved 1 kHz
  104 dB v. 1V 1kHz
 • THD v. 1 kHz
  < 0,04%
 • Kontakttryk
  6.0 N ± 1 N
 • Ørekobling
  Omkring øret (circumaural)
 • Stik
  Stereo jackstik, guldbelagt 6,35 mm, ubalanceret, 3-pin 4,4 mm, balanceret, 5-pin
 • Kabellængde
  3 m
 • Transducer-princip
  Dynamisk, åben
 • Nominal impedance
  150 Ω
 • Vægt u. kabel
  Ca. 260 g (uden kabel)

Downloads

 • EU-overensstemmelseserklæringen
  • EU Declaration of Conformity HD 660 S (390 KB) Download

 • Instruktionsmanual
  • Instruction manual HD 660 S (6.3 MB) Download

   Version 07/2019