Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
Menu

Headset mikrofoner

Befri dine hænder og dit hoved.

Ideen med headset mikrofoner er, at dine hænder er frie. Men dette er ikke ensbetydende med, at de skal belaste dit hoved. Derfor skal de være lette og komfortable at have på og på ingen måde begrænse dig når du er på. Eftersom de sidder tæt mod huden, er de designet til at være ufølsomme overfor sved og fugt og berøringsstøj. Sidst men ikke mindst: Headset mikrofonerne har den bedste taleforståelse, - er en vigtig feature ved alle Sennheiser mikrofoner.

Hvis det er vigtigt for dig at have hænderne frie under sang eller tale, byder Sennheiser headset mikrofoner på den ultimative løsning. Mikrofonkapsler af høj kvalitet med intelligent design sørger for at at din sjæl er fri - i det mindste behøver du ikke at bekymre dig om lyden.

Servicelinks

Mikrofoner og tilbehør til trådløse systemer

Leder du efter en reservedel eller tilbehør til din mikrofon eller dit trådløse system? Klik her og find de originale Sennheiser-reservedele.

Software-downloads

Find software til dit Sennheiser-produkt til gratis download.

Sennheiser bekæmper forfalskninger

Vi prioriterer beskyttelsen af vores kunder og vores mærke meget højt, fordi vi ønsker at sikre, at du får den ægte Sennheiser-oplevelse. Se mere om vores forholdsregler imod forfalskninger.

Produktregistrering

Du går aldrig galt i byen med en Sennheiser. Registrér dit originale produkt og få den bedst mulige service og mange andre fordele.