Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
Menu

Dior Homme x Sennheiser

Den mest dragende kombination

Sennheiser – en passion for spændende lyd og innovation

Innovation har været en væsentlig drivkraft, lige siden vores firma blev grundlagt i 1945. Når alt kommer til alt, er det innovation, der skaber fremtiden. Således blev Sennheiser hurtigt synonym med banebrydende audioprodukter til den krævende lytter. Avanceret håndværk og en dybere forståelse af selve lydens sjæl viste sig at være en magisk kombination i forbindelse med designet og produktionen af fascinerende produkter som HE 1 – verdens bedste system til lydgengivelse. Når du nyder din musik med Sennheiser, er du i en anden sfære – hvor du allerede kan fornemme fremtidens audio.

Dior Homme – unik savoir-faire, unik stil

Længe før disruption blev et almindeligt ord, skabte Christian Dior i 1947 markant disruption i modeverdenen med sin spektakulære kollektion, der blev kendt som "New Look." Hans vision lever og blomstrer stadig i den kompromisløse dristighed og originalitet, som huset Dior er kendt for. Derfor er det også Dior, man går til, når det gælder raffinement i materialer, design og kvalitet. Her iklædes fremtiden en unik, ulastelig stil, som altid er overraskende – og meget velkommen.

Dior Homme x Sennheiser – det ideelle match

Når man tænker på, hvordan lyd altid har influeret moden, og hvordan hovedtelefoner er blevet et element i den personlige stil, ligger det lige for at kombinere fransk Couture med tysk ingeniørkunst - hvilket tydeligt bevises af produkterne i Dior Homme x Sennheiser Edition. Her manifesteres de to firmaers passion for innovation og perfektion, idet de hver især bidrager med det bedste fra deres respektive verdener.

Enestående design fortjener de bedste materialer

Duften af blødt, let profileret læder, den kølige fornemmelse af præcisionsfremstillet, børstet metal, glansen fra guldbelagte stik. Du ser og føler øjeblikkeligt, at Dior Homme x Sennheiser Edition er en oplevelse for alle sanser - og en, der varer ved. Omhyggeligt udvalgte materialer og audiokomponenter bidrager til den høje kvalitet, der går igen i hver eneste lille detalje i denne fantastiske produktlinje.

Home Bundle

Stimulering af alle sanser. Selv inden du hører den første tone, betages du af den eksklusive kombination af avanceret teknologi, klædt i moderne og dog tidløs elegance.

Home Bundle består af Sennheiser HD 800 S reference-hovedtelefoner plus en specielt matchet HDVD 800 hovedtelefonforstærker, PXC 550 Wireless støjdæmpende, trådløst rejse-headset og de fantastiske IE 800 In-ear hovedtelefoner. Alt sammen i den eksklusive og unikke Dior Homme-finish. Sort, antracit, børstet metal med røde accenter.

Også et Dior Homme-design: Det elegante opbevaringsmøbel og de specielle læderetuier til PXC 550 Wireless og IE 800.

En totaloplevelse af inspirerende stil og teknologi, du ikke finder noget andet sted.

Home Bundle

På rejse

Rejs i stil til enhver tid. Nyd Sennheiser PXC 550 Wireless's førsteklasses lyd, hvor støjreduktionen skaber et lytterum kun for dig, uanset hvor du er. Designet er typisk Dior Homme, med diskrete røde linjer og accenter. Et så specielt headset fortjener også et specielt hjem, når det ikke er i brug. Derfor designede Dior Homme en Mini-Backpack af det fineste læder til opbevaring.

På rejse

Til daglig

Tag det med overalt: stilen, komforten og lyden af Dior Homme Edition, som inkluderer det meget roste, støjdæmpende Sennheiser PXC 550 Wireless rejse-headset. Nyd de audiofile kvaliteter, selv i travle omgivelser, og transporter det sikkert i det smukke, bløde Dior Homme-læderetui.

Til daglig

I lommen

Fremragende lyd og stil er ikke et spørgsmål om størrelse.
Sennheisers IE 800 high-end In-ear hovedtelefoner har den mindste transducer med ekstra bredt toneområde i nogen dynamisk In-ear hovedtelefon. Med sit keramiske hus og de ergonomiske, ovale øreadaptere er IE 800 fyldt med talrige banebrydende nyskabelser, som gør audiofil lydkvalitet på rejsen til en realitet – i en elegant, eksklusiv form: Inspireret Dior Homme-finish og et specialdesignet Dior Homme-etui.

I lommen

Forkæl dine sanser.

Dior Homme x Sennheiser Edition kombinerer det bedste i lyd, design og håndværk og forsøder tilværelsen - hver dag.

Interested in Dior Homme x Sennheiser?

Fill out the form and receive further information about the bundles.

*De markerede felter skal udfyldes