Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
Menu

Instrumentmikrofoner

En koncert med specialister.

Det er lidt af en udfordring: Optag kun lyden fra et instrument–tilføj ikke noget, udelad ikke noget. Følg om nødvendigt kilden til lyden, som du skal optage. Men stå ikke i vejen for musikeren, og forstyr ikke musikeren på anden måde. Vær forsonlig, hvis håndteringen sommetider er grov, f.eks. på en scene eller undervejs. Sennheiser instrumentmikrofoner udmærker sig i alle disse discipliner.

Der er en speciel Sennheiser mikrofon til stort set alle instrumenter. Uanset om det er messing, træblæsere, guitar, bas, trommer, slagtøj, klaver, et helt orkester–faktisk også områder udover og indimellem. Sennheiser instrumentmikrofoner har en måde til at lade hver af dem lyde bedst, mens de stadig lyder som sig selv.

Servicelinks

Mikrofoner og tilbehør til trådløse systemer

Leder du efter en reservedel eller tilbehør til din mikrofon eller dit trådløse system? Klik her og find de originale Sennheiser-reservedele.

Software-downloads

Find software til dit Sennheiser-produkt til gratis download.

Sennheiser bekæmper forfalskninger

Vi prioriterer beskyttelsen af vores kunder og vores mærke meget højt, fordi vi ønsker at sikre, at du får den ægte Sennheiser-oplevelse. Se mere om vores forholdsregler imod forfalskninger.

Produktregistrering

Du går aldrig galt i byen med en Sennheiser. Registrér dit originale produkt og få den bedst mulige service og mange andre fordele.