ADN-konferencesystem

Når det gælder.

ADN-konferencesystemet skaber de ideelle omgivelser for fokuserede diskussioner. Det er lige meget, om det er kabelforbundet eller trådløst: ADN garanterer maksimal pålidelighed, ultimativ taleforståelighed og kan kombineres fleksibelt.

Mød systemet

Parat, når du er

Pressekonference, paneldiskussion, udvalgsmøde. Du kan stole på ADN-konferencesystemet i alle situationer. For det er udviklet med fokus på maksimal driftssikkerhed. Den automatiske frekvensstyring af den trådløse version af ADN-W sætter nye standarder og sikrer den bedst mulige båndbredde for de mulige kanaler samt en robust og fejlsikker transmission.

Kan kombineres fleksibelt.

Integrerbar teknologi og endnu større fleksibilitet – lige meget, om du vælger en kabelført løsning (ADN), en trådløs version (ADW-W) eller en kombination af begge. Dermed kan systemet tilpasses nemt og fleksibelt til grupper af forskellig størrelse. Systemovervågningen udføres helt praktisk af pc-softwaren eller af en mediestyreprokol via app. Desuden kan man vælge mellem forskellige typer mikrofoner til forskellige krav.

Kan kombineres fleksibelt.

Så godt kan et konferencesystem lyde.

Så alle forstår alt. ADN-konferencesystemet er udstyret med utrolig effektiv feedbackundertrykkelse. Det kan kombineres individuelt med mikrofoner, som sikrer en enestående taleforståelse—op til den legendariske superkardioid-mikrofon ME 36 for hidtil uhørt audiokvalitet i dette segment.

Så godt kan et konferencesystem lyde.

En fin figur i alle rum

ADN-konferencesystemet harmonerer perfekt med alle de eksisterende rumkoncepter. Takket være de gennemtænkte detaljer, det tidløse design og naturlige farver er ADN-konferencesystemet altid til stede uden at være anmassende. Det er jo trods alt det talte ord, der skal fokuseres på, ikke teknologien. Og for at sikre fortroligheden med henblik på samtaler bag lukkede døre beskytter en 128-bit AES-kryptering mod uønskede medhørere.

En fin figur i alle rum

Read Customer Stories

Read Customer Stories

Find out why other organizations choose ADN / ADN-W Mere

Newsletter subscription