Tourguide 2020-D

Når information bliver en oplevelse - helt enkelt.

Den hurtige og nemme måde for at få en professionel løsning til besøgerguiding.

ALTID OVERBEVISENDE.

Utrolig nem at håndtere, overbevisende professionelle funktioner: Det digitale system Tourguide 2020-D står for ukomplicerede audioløsninger i besøgerguiding, ved konferencer og til hørehjælp.

HELT ENKELT MERE INTUITIVT.

Den digitale tourguide 2020-D kræver ikke specielt teknisk kendskab. Dens intelligente teknologi sikrer en absolut nem håndtering. Systemet er hurtigt indstillet til brug, modtagerkanalerne kan synkroniseres ved tryk på en knap, mens det stadig sidder i opladerstation. Hele systemet er designet, så det er betjeningsvenligt. HDE-stethoset kombinerer en modtager og hovedtelefoner i én enhed. Den tænder automatisk, når den sættes på, og er parat til at blive anvendt med det samme. Den er så nem og intuitiv, som det kan blive.

HELT ENKELT MERE INTUITIVT.

NEM AT FORSTÅ.

Tourguide 2020-D bruger et licensfrit ISM-frekvensbånd og er derfor ekstrem hurtig at indstille uden at skulle foretage en frekvensplanlægning. De automatiske funktioner sørger for en nem installation og anvendelse. Om nødvendigt kan systemfunktionerne udvides individuelt. Standardindstillingen af frekvensforindstillingerne kan f.eks. ændres og udvides vha. en professionel styret antennedækning under stationær anvendelse.

NEM AT FORSTÅ.

MERE FLEKSIBEL UNDER BRUG.

Fuld fleksibilitet i forskellige anvendelsessituationer: Tourguide 2020-D passer ikke kun til guiding og tolkningsanvendelser, det er også nemt at forbinde med systemet med høreapparater med henblik på lyttehjælp i teatre eller operasale. Tourguide 2020-D er desuden også perfekt egnet til midlertidig anvendelse og til udlejningsforretninger. Systemet kan indstilles hurtigt og nemt og kan udvides professionelt med tilbehør som transporttaske med integreret opladningsudstyr. Desuden er det fleksibel nok til enhver anvendelse og ethvert krav med hovedtelefonerne EP 01, HP 02 og NP 02, som er blevet specielt designet til talegengivelse.

MERE FLEKSIBEL UNDER BRUG.

Kontakt os

Sennheiser Tourguide 2020-D - besøgerguidingssystem, som forvandler information til oplevelse. Udfyld formularen i dag for at lære mere om, hvordan Tourguide 2020-D kan hjælpe dig med at skabe de bedste guidede ture.

Newsletter subscription