Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
Menu

Lavalier-Mikrofoner

Tal naturligt, lyd overbevisende.

Da de er beregnet til at tilpasse sig din garderobe, skal lavalier-mikrofoner være små, beskedne, næsten usynlige. Deres fastgørelse på tøjet skal være hurtig, nem og holdbar. På lydsiden optager en god lavalier-mikrofon ikke mere end din stemme. Hjælper dig til at blive hørt uden besvær. Gør det muligt at tale på en måde, som er behagelig for dig og for dit publikum.

Sennheiser tilbyder et udvalg af lavalier-mikrofoner, som opfylder alt det. Fra den robuste revers-mikrofon til præsentation over den universelle mikrofon til tale og optageanvendelser til instrumenter til den avancerede minimikrofon af høj kvalitet. De ser små ud, men formidler stor lyd.

Servicelinks

Mikrofoner og tilbehør til trådløse systemer

Leder du efter en reservedel eller tilbehør til din mikrofon eller dit trådløse system? Klik her og find de originale Sennheiser-reservedele.

Software-downloads

Find software til dit Sennheiser-produkt til gratis download.

Sennheiser bekæmper forfalskninger

Vi prioriterer beskyttelsen af vores kunder og vores mærke meget højt, fordi vi ønsker at sikre, at du får den ægte Sennheiser-oplevelse. Se mere om vores forholdsregler imod forfalskninger.

Produktregistrering

Du går aldrig galt i byen med en Sennheiser. Registrér dit originale produkt og få den bedst mulige service og mange andre fordele.