Nu kan du prøve verdens dyreste hovedtelefoner

Nu kan du prøve verdens dyreste hovedtelefoner

Der er god lyd, og så er der en halv million kroners god lyd. I uge 9 får danske lydentusiaster helt exceptionelt mulighed for at prøve verdens dyreste hovedtelefoner, Sennheisers HE 1, i HiFi Klubben på Åboulevarden i København

Et par gode hovedtelefoner kan være en dyr investering. Dog er et par hovedtelefoner til knap en halv million kroner næppe, hvad man forventer at finde på hylderne hos sin lokale lydpusher. Det bliver imidlertid muligt nu via et nyt samarbejde indgået mellem Sennheiser og HiFi Klubben.

Den nye aftale betyder, at HiFi Klubben fremover vil forhandle Sennheisers high-end-hovedtelefoner. Til at skyde samarbejdet i gang får danske lydelskere en helt særlig mulighed for at prøve de ikoniske HE 1-hovedtelefoner, der med en pris på 469.000,- ikke kun betragtes som verdens bedste, men også indtager pladsen som verdens dyreste.

De luksuriøse hovedtelefoner er blandt andet lavet af forsølvede OFC-kabler, håndlavede ørepuder i kvalitetslæder, og så er de tilknyttet en forstærkerenhed lavet af Carrara-marmor, som er kendt fra Michelangelos renæssanceskulpturer.

For at prøve hovedtelefonerne skal du kontakte HiFi Klubben på Åboulevarden på [email protected] og booke en tid.

Se jazzmusiker Gregory Porters reaktion på HE 1 her: https://www.youtube.com/watch?v=OU5ROEBitZ4

Headphones
Mark Ellegaard Konsulent, Holm Kommunikation
Victoria Chernih PR Manager Northern and Eastern Europe, Sennheiser UK Ltd.
Om Sennheiser Nordic A/S Denmark

Sennheiser blev grundlagt i 1945 og fejrer i år sit 75-års jubilæum. At forme fremtiden for lyd og skabe unikke oplevelser for kunder er det mål, som forener Sennheisers medarbejdere og partnere verden over. Den uafhængige familievirksomhed, som ledes af den tredje generation i kraft af Dr. Andreas Sennheiser og Daniel Sennheiser, er en af verdens førende producenter af hovedtelefoner, højttalere, mikrofoner og trådløse transmissionssystemer. I 2018 genererede Sennheiser Group en omsætning på i alt 710,7 millioner euro. www.sennheiser.com

Kolofon

Databeskyttelse

Sennheiser Nordic A/S Denmark
Delta Park 45.2
2665 Vallensbæk Strand
Denmark