evolution

En særlig type

For nogle er musik en lidenskab - for andre er det samtidig et erhverv. evolution serien har en mikrofon som passer til enhver. Efterhånden som du udvikler dig, kan evolution serien følge med.
Sikkerhed, robusthed og klarhed er nøgleordene i denne serie.

Mød serierne

Hvad alle mikrofonerne i denne serie har til fælles, er overbevisende lyd, klar fokusering på det foreliggende arbejde og ekstrem robusthed. Alle er blevet skabt i den bedste tradition af tysk teknik og er resultatet af vores teknikeres begejstring, af utallige tests og af de mest omhyggelige produktionsprocesser.

evolution 900 serie

Hver detalje tæller for at få den perfekte livelyd. Tag serien evolution wired 900: Disse high-end mikrofoner kombinerer krævende lyd og enestående pålidelighed og er udformet som en harmonisk kalibreret serie. Kompromisløst sceneudstyr til kompromisløse professionelle.

evolution 900 serie

evolution 600/800 series

De lyder som mere end såkaldte standarder: Disse mikrofoner til instrumenter (evolution wired 600 serien) og vokal/tale (evolution wired 800 serien) er startniveauet for Sennheiser-klassen. Tilslut dem blot, og lyd bedre - evolution wired 600/800 serierne er robust designet og nemme at bruge.

evolution 600/800 series