Photography News - EDITORS CHOICE award logo
Retningsbestemt kameramikrofon
MKE 200
Retningsbestemt mikrofon til montering på kamera med indbygget vindbeskyttelse og støddæmpning til forbedret lyd på kameraet. Der medfølger 3,5 mm TRS- og TRRS-spiralkabler, der giver kompatibilitet med DSLR og spejlløse kameraer eller mobilenheder.
DKK 589.00
inkl. moms
Varenummer 508897
Find forhandler

Det er nemt at optage kvalitetsvideo nu om dage, men det samme er ikke altid tilfældet med kvalitetslyd. Selv telefonen i din lomme kan optage video i skarp 4K-opløsning, så hvorfor skulle lyden ikke være lige så god som billederne?

Nu kommer MKE 200: Sennheisers første skridt mod at opgradere din lyd.

Nu er det ikke længere et problem at optage lyd i larmende omgivelser. En retningsbestemt mikrofonkapsel gør din stemme tilstedeværende, og den indbyggede vindhætte og støddæmpende holder sørger for, at dine optagelser lyder tydeligere end nogensinde før. Denne mikrofon er kompakt og slank nok til dit kamera eller din telefon, så du kan forbedre lydkvaliteten på alle de videoer, du optager.

Opgrader din lyd med det brand, som professionelle lydfolk sætter deres lid til. MKE 200 – Bliv hørt.


Retningsbestemt lyd – MKE 200 har en super-cardioid-kapsel, der giver fokus og detaljer og samtidig filtrerer uønsket baggrundsstøj fra. Denne retningsbestemte mikrofon er ideel for vloggere og videoentusiaster. Den forbedrer lyden på dit kamera og gør dine optagelser tydelige.

Indbygget vindhætte og støddæmpende holder – Der er en tendens til håndteringsstøj på alle håndholdte enheder. Derfor har MKE 200 integreret vindbeskyttelse og støddæmpning. Kombinationen af disse to funktioner sikrer de tydeligst mulige lydoptagelser, når man optager video på farten. Montér den medfølgende lodne vindhætte for at få maksimal vindbeskyttelse.

Kompatibilitet – Nu om dage optager du højst sandsynligt ikke kun video på én enhed, og din mikrofon behøver heller ikke at være bundet til én enhed. Med hver MKE 200 medfølger 3,5 mm (1/8") TRS- og TRRS-kabler, der kan bruges til DSLR og spejlløse kameraer eller mobilenheder.

 • Retningsbestemt mikrofon til isoleret og forbedret lyd på kameraet

 • Kompakt design med slank og stilfuld finish

 • Integreret vindbeskyttelse og intern støddæmpende holder, der minimerer håndteringsstøjen

 • Udskiftelig 3,5 mm (1/8") TRS- og TRRS-forbindelse til brug med DSLR og spejlløse kameraer eller mobilenheder

 • Standard cold shoe-holder til universel brug

 • Batteriløs drift

.
.

Du er indholdsskaber eller vlogger, og du har styr på videooptagelserne, men du overvejede ikke lydsiden, da du købte dit kamera. Det er helt forståeligt. Det er nemt at glemme lyden. Men det er vigtigt at huske lyden af følgende grunde…

Lydkvalitet er vigtigere, end du måske tror.

Det er almindeligt kendt i den moderne verden med digitale medier, at det er nemmere at se indhold med dårlig videokvalitet, end det er at se indhold med dårlig lydkvalitet. Det skyldes, at det er lyden, der leverer budskabet – det er lyden, der fortæller historien. Hvis din video har dårlig lydkvalitet, er det mere sandsynligt, at dit publikum stryger videre til noget andet, fordi de ikke tydeligt kan høre, hvad du siger. Derudover bliver langt det meste indhold på sociale medier set på en mobilenhed, hvor man stort set ikke kan se forskel, så snart man er over en opløsning på 720p. Det betyder, at selv indhold i en forholdsvis lav opløsning ser hæderligt ud på en lille skærm. Desværre hjælper visning på en lille skærm ikke din lyd på samme måde som med billedet. Derfor er det vigtigt at sikre, at din stemme er tilstedeværende og veldefineret.

Lydkvalitet er vigtigere, end du måske tror.

Opgraderinger forventes ...

For det andet leveres de fleste kameraer (og selv fjernsyn), der sælges nu om dage, med langt fra optimale mikrofoner og højttaler, fordi producenten forventer, at du opgraderer lyden gennem et ekstrakøb. En del af årsagen er, at producenterne forsøger at holde prisen nede, men det skyldes mest, at der er fokus på billedkvalitet, ikke på lyden. Så på en måde spiller de fleste elektronikproducenter også en rolle i at overse vigtigheden af lyden. Nu har du chancen for at rette op på det.

Opgraderinger forventes ...

Er du ikke ekspert i lyd? Det er intet problem.

Sidst, men ikke mindst, behøver du ikke være lydtekniker for at forbedre kvaliteten af din lyd! I de fleste tilfælde behøver du ikke andet end en retningsbestemt mikrofon med nogle smarte funktioner, der forbedrer din lyd. På den måde forbedrer du lynhurtigt din produktionsværdi og fremstiller indhold, der skiller sig ud fra mængden.

Er du ikke ekspert i lyd? Det er intet problem.

Alt taget i betragtning er det at have lyd i høj kvalitet muligvis vigtigere, end du troede, men det er måske også langt mere opnåeligt, end du havde forestillet dig. Når du er klar til at opgradere din lyd, skal du bare sørge for at gøre det med det brand, som de professionelle sætter deres lid til. Nu skal du bare ud og skabe noget indhold! Vær modig, og – vigtigst af alt – sørg for at blive hørt.

Fan Images

Newsletter subscription

Reviews
Be the first to write a review.

Specifications
Kassen indeholder
 • MKE 200 mikrofon til montering på kamera
 • CL 35 TRS, låsende TRS-TRS-spiralkabel
 • CL 35 TRRS, låsende TRS-TRRS-spiralkabel
 • MZH 200 lodden vindhætte
 • Pose med snoretræk
 • Hurtig vejledning
 • Sikkerhedsvejledning
Support
Kontakt os
Product Support Phone

+45 70 26 66 33


Downloads

 • Quick-guides
 • Sikkerhedshenvisninger og informationer om regler
  • Safety instructions and manufacturer declarations - MKE 200 (620 KB) Download

 • Specifikationer
  • Product specification - MKE 200 (270 KB) Download

  • Product specification - MKE 200 Mobile Kit (490 KB) Download

 • EU-overensstemmelseserklæringen
  • EU Declaration of Conformity - MKE 200 (600 KB) Download