Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
Menu

MobileConnect

Assisteret lytning på din smartphone

Sennheiser MobileConnect streamer audio via wi-fi i real time og i høj kvalitet direkte til enhver smartphone. Lad dine tilhørere indstille deres egen lyd intuitivt med den gratis MobileConnect-app.

Personlig tilgængelighed for studerende og tilhørere

MobileConnect er Sennheisers wi-fi-baserede system til lettilgængelig høreassistance. Det er optimeret til brug på universiteter, hvor det passer perfekt til de studerendes behov for avanceret lydteknik, der er let at bruge. Takket være BYOD- (Bring Your Own Device) filosofien er MobileConnect også ideel i teatre, operaer eller til musicals.

Et banebrydende system til assisteret lytning

MobileConnect streamer audio via wi-fi i real time og i høj kvalitet direkte til enhver smartphone. Juster lyden intuitivt med den gratis MobileConnect-app og hør den i dine hovedtelefoner eller dit eksterne eller indopererede høreapparat.

Personlig Høreassistent

Den Personlige Høreassistent er udviklet i samarbejde med Fraunhofer-Institut für Digitale Medientechnologie IDMT og gør det nemt at justere lydsignalet i henhold til individuelle behov. Den intuitive touchscreen-kontrol sikrer assisteret lytning til hørehæmmede og forbedrer taleforståelighed og lydkvalitet for alle!

Personlig Høreassistent

Unicast Mode

MobileConnect leverer assisteret lytning via wi-fi til alle smartphones (iOS & Android) over hele verden, takket være vores unikke Unicast Mode - en funktion, der ikke findes i andre løsninger. De fleste udbydere anvender Multicast transmissionsteknologi, som er inkompatibelt med mange Android-smartphones.

Unicast Mode

Sådan virker det

MobileConnect er et innovativt høreassistance-system, der transmitterer lyd via wi-fi i real time og i høj kvalitet til smartphones og andre mobile enheder. For at få adgang til en livestream behøver de studerende blot downloade og installere den gratis MobileConnect-app (til iOS og Android) og tilslutte til læreanstaltens wi-fi-netværk med deres egen enhed.

Maksimal driftssikkerhed

Lav latency: Lyden streames til mobile enheder af serveren i real time og med ekstremt lav latency - en nødvendighed for assisteret lytning via wi-fi.

Bedste lydkvalitet: Vi tilbyder audiostreaming i real time og anvender BYOD (Bring Your Own Device)-princippet til at levere lyd i høj opløsning og perfekt taleforståelighed.

Unicast transmissionsteknologi: Med MobileConnect er det muligt at transmittere lyd via wi-fi til alle smartphones (iOS & Android) over hele verden.

Maksimal driftssikkerhed

Tjener sig hurtigt ind - Bring Your Own Device

Studerende og andre brugere anvender deres egne smartphones, så der er ikke behov for ekstra hardware. MobileConnect kræver ikke vedligeholdelse og er gratis at anvende, hvilket betyder lavere samlede levetidsomkostninger og hurtigere forrentning af investeringen. Spar dig selv for enhedshåndtering, batteriadministration og rengøring af hovedtelefoner.

Tjener sig hurtigt ind - Bring Your Own Device

Hurtig opsætning, nem betjening

MobileConnect integreres nemt i enhver eksisterende audio-infrastruktur og kan installeres på mindre end en dag. Du skal blot forbinde ConnectStation til dit eksisterende lydsystem, tilslutte til wi-fi og starte app'en - så er du i gang. Det komplette system er nemt at vedligeholde og hurtigt at konfigurere via Admin Web-interfacet.

Hurtig opsætning, nem betjening

MobileConnect på Royal Society of Medicine

Som en af de største udbydere af kontinuerlig medicinsk uddannelse i Storbritannien spiller Royal Society of Medicine (RSM) en vital rolle for nationens sundhed. Hovedkvarteret på 1 Wimpole Street huser desuden nogle af Londons førende konferencelokaler og bestræber sig altid på at levere de bedst mulige faciliteter for de delegerede. RSM har som den første professionelle institution i UK anskaffet et Sennheiser MobileConnect lyttesystem, installeret som en del af et 2 mio. kroners opgraderingsprojekt i Guy Whittle-auditoriet, som stod færdigt i 2016.

ConnectStation - det alsidige hjerte i systemet

ConnectStation er et wi-fi-baseret multikanals transmissionssystem til mobile enheder. Systemet kan anvendes overalt, hvor man transmitterer lyd. ConnectStation og den gratis MobileConnect app udgør tilsammen de bedste forudsætninger for assisteret lytning ved forelæsninger, taler, præsentationer og andre events.

Problemfri netværksintegration

MobileConnect lever op til alle aktuelle teknologiske krav. Systemet integreres let i eksisterende netværk og audio-infrastrukturer. Systemet er fuldt kompatibelt, og ingen specialdesignede løsninger er nødvendige.

Problemfri netværksintegration

Integrated Mode

Med Integrated Mode kan du integrere MobileConnect i dine eksisterende wi-fi-infrastrukturer og få mulighed for at anvende op til 10 ConnectStation pr. netværk.
• Forbind og kontroller op til 10 ConnectStation i et netværk.
• 4 kanaler pr. ConnectStation.
• 100 klienter pr. ConnectStation.

Integrated Mode

Stand-alone Mode

Stand-alone Mode er det rigtige valg, hvis der ikke er behov for at integrere ConnectStation i en eksisterende wi-fi-infrastruktur. I stand-alone mode kan man forlænge rækkevidden via op til 8 access points.
• Rækkevidde: Forbind og kontroller op til 8 access points for at forøge wi-fi-dækningen.
• Wi-fi-kryptering kan kontrolleres via ConnectStations admin interface.

Stand-alone Mode

Read Customer Stories

Read Customer Stories

Find out why other organizations choose Sennheiser MobileConnect Mere

Downloads

 • Instruktionsmanual
  • User documentation MobileConnect / CinemaConnect (7.7 MB) Download

   Printable PDF version of the interactive user documentation

  • User documentation MobileConnect / CinemaConnect Download

   Interactive HTML user documentation for the MobileConnect and CinemaConnect system

 • Technical Information
  • Application Note App Interface (170 KB) Download

   How to implement the launch of MobileConnect/CinemaConnect App via link in the customer app

 • Specifikationer
  • System Specification MobileConnect (280 KB) Download

 • Application Notes
  • Requirements for network integration in Integrated Mode (120 KB) Download

 • Link to download
  • Firmware download at Sennheiser Connect download area Download

 • Quick-guides
  • Quick Guide ConnectStation (380 KB) Download

   Online version of printed quick guide for the ConnectStation (central unit for MobileConnect and CinemaConnect)

Audioforindstillingerne muliggør en justering af audioindstillinger i overensstemmelse med personlige behov. Men de er ikke en erstatning for terapeutiske anvendelser, der udvikles af en specialiseret lydtekniker til høreapparater. MobileConnect-appen er ikke medicinsk udstyr. Appen må kun tilsluttes til medicinsk udstyr i overensstemmelse med producentens tekniske data (herunder, men ikke begrænset til specifik software eller hardware, f.eks. fjernbetjeninger eller adaptere). Alle anvisninger vedrørende sikkerheden og undgåelse af farer skal leveres af producenten af det medicinske udstyr.

Kontakt os

Sennheiser MobileConnect - det innovative system for lyttehjælp til teatre, opera og musical. Udfyld formularen i dag for at finde ud af, hvordan MobileConnect skaber adgang til nye publikummer.

*De markerede felter skal udfyldes