MobileConnect
Assisteret lytning
på din smartphone

Sennheiser MobileConnect streamer audio via wi-fi i real time og i høj kvalitet direkte til enhver smartphone. Lad dine tilhørere indstille deres egen lyd intuitivt med den gratis MobileConnect-app.
Download App Varenummer uid

Personlig tilgængelighed for studerende og tilhørere

MobileConnect er Sennheisers wi-fi-baserede system til lettilgængelig høreassistance. Det er optimeret til brug på universiteter, hvor det passer perfekt til de studerendes behov for avanceret lydteknik, der er let at bruge. Takket være BYOD- (Bring Your Own Device) filosofien er MobileConnect også ideel i teatre, operaer eller til musicals.

Til universiteter

Inden for akademiske uddannelser er der intet, der kan erstatte inspirerende forelæsninger af karismatiske fagfolk. Hvordan ville du have det, hvis du gik glip af fagligt indhold eller følelser, fordi du intet kan høre? Med MobileConnect får du lyd i høj kvalitet fra din egen smartphone.

Til universiteter

Sådan virker det

MobileConnect er et innovativt høreassistance-system, der transmitterer lyd via wi-fi i real time og i høj kvalitet til smartphones og andre mobile enheder. For at få adgang til en livestream behøver de studerende blot downloade og installere den gratis MobileConnect-app (til iOS og Android) og tilslutte til læreanstaltens wi-fi-netværk med deres egen enhed.

Maksimal driftssikkerhed

Lav latency: Lyden streames til mobile enheder af serveren i real time og med ekstremt lav latency - en nødvendighed for assisteret lytning via wi-fi.

Bedste lydkvalitet: Vi tilbyder audiostreaming i real time og anvender BYOD (Bring Your Own Device)-princippet til at levere lyd i høj opløsning og perfekt taleforståelighed.

Unicast transmissionsteknologi: Med MobileConnect er det muligt at transmittere lyd via wi-fi til alle smartphones (iOS & Android) over hele verden.

Maksimal driftssikkerhed

Tjener sig hurtigt ind - Bring Your Own Device

Studerende og andre brugere anvender deres egne smartphones, så der er ikke behov for ekstra hardware. MobileConnect kræver ikke vedligeholdelse og er gratis at anvende, hvilket betyder lavere samlede levetidsomkostninger og hurtigere forrentning af investeringen. Spar dig selv for enhedshåndtering, batteriadministration og rengøring af hovedtelefoner.

Tjener sig hurtigt ind - Bring Your Own Device

Hurtig opsætning, nem betjening

MobileConnect integreres nemt i enhver eksisterende audio-infrastruktur og kan installeres på mindre end en dag. Du skal blot forbinde ConnectStation til dit eksisterende lydsystem, tilslutte til wi-fi og starte app'en - så er du i gang. Det komplette system er nemt at vedligeholde og hurtigt at konfigurere via Admin Web-interfacet.

Hurtig opsætning, nem betjening

Sennheiser Education Solutions

Sennheiser Education Solutions

We offer cutting-edge digital audio technology for IT Manager, Professors and Students on a University Campus. Mere

Et banebrydende system til assisteret lytning

MobileConnect streamer audio via wi-fi i real time og i høj kvalitet direkte til enhver smartphone. Juster lyden intuitivt med den gratis MobileConnect-app og hør den i dine hovedtelefoner eller dit eksterne eller indopererede høreapparat.

Personlig Høreassistent

Den Personlige Høreassistent er udviklet i samarbejde med Fraunhofer-Institut für Digitale Medientechnologie IDMT og gør det nemt at justere lydsignalet i henhold til individuelle behov. Den intuitive touchscreen-kontrol sikrer assisteret lytning til hørehæmmede og forbedrer taleforståelighed og lydkvalitet for alle!

Personlig Høreassistent

Unicast Mode

MobileConnect leverer assisteret lytning via wi-fi til alle smartphones (iOS & Android) over hele verden, takket være vores unikke Unicast Mode - en funktion, der ikke findes i andre løsninger. De fleste udbydere anvender Multicast transmissionsteknologi, som er inkompatibelt med mange Android-smartphones.

Unicast Mode

 

Success Stories

Success Stories

Find out why other organizations choose Sennheiser MobileConnect Mere

Downloads

 • Transportinformationer for litium-ion-batterier
  • Transport information for Lithium-Ion batteries (350 KB) Download

   Revision Date: 2019-12-23 Revision Number: 1.0

 • Instruktionsmanual
  • User documentation MobileConnect / CinemaConnect Download

   Interactive HTML user documentation for the MobileConnect and CinemaConnect system

  • User documentation MobileConnect / CinemaConnect (7.7 MB) Download

   Printable PDF version of the interactive user documentation

 • Quick-guides
  • Quick Guide ConnectStation (380 KB) Download

   Online version of printed quick guide for the ConnectStation (central unit for MobileConnect and CinemaConnect)

 • Application Notes
  • Requirements for network integration in Integrated Mode (120 KB) Download

 • Link to download
 • Specifikationer
  • System Specification MobileConnect (280 KB) Download

 • Technical Information
  • Application Note App Interface (170 KB) Download

   How to implement the launch of MobileConnect/CinemaConnect App via link in the customer app

 • Digitale Brochure
  • Product brochure MobileConnect (3.1 MB) Download

Kontakt os

Sennheiser MobileConnect - det innovative system for lyttehjælp til teatre, opera og musical. Udfyld formularen i dag for at finde ud af, hvordan MobileConnect skaber adgang til nye publikummer.