Hjælpemiddel til lytning via WiFi over hele campus

Sennheiser MobileConnect streamer lydindhold live via WiFi og i overlegen kvalitet til alle mobile enheder til studerende og publikum.

Download af app


Dette intuitive hjælpemiddel til lytning følger konceptet "bring your own device" og tilbyder et brugervenligt lyttesystem. Den nye generation af MobileConnect består af følgende komponenter: MobileConnect-station, MobileConnect Manager, software og MobileConnect-appen (iOS og Android), som kan bruges på studerendes smartphones. 

Funktioner

Overlegen lyd

 • Se icon like outline 3x

Lav latens er afgørende for hørehjælpemidlet. MobileConnect muliggør transmissioner med lav latens til mobilenheder. Det leverer lydstreams i realtid med kvalitetslyd og perfekt taleforståelighed. Integrationen med eksisterende netværk betyder, at hjælpemidlet til lytning kan bruges hvor som helst og når som helst.

Personal Hearing Assistant

 • Se icon touch control 3x

Med Personal Hearing Assistant kan brugere justere lydsignalet, så det passer perfekt til deres personlige hørebehov. Berøringsskærmen gør den nem og intuitiv at bruge. Hearing Assistant forbedrer taleforståeligheden og giver overlegen lydkvalitet.

Integration og betjening

 • Se icon double check 3x

MobileConnect kan nemt integreres med eksisterende netværk og lydinfrastrukturer. Administration og opsætning af hele systemet er nemt og enkelt med MobileConnect Manager.

Bring your own device

 • Se icon mobile phone 3x

Studerende og publikum kan bruge deres egen enhed som modtager. Der kræves intet ekstraudstyr. Den velkendte enhed er nem at anvende for brugerne. Operatører skal ikke tænke på håndtering og vedligeholdelse af enheden. De samlede ejerskabsomkostninger holdes på et minimum.

QR-kodescanner

 • Se icon qr code 3x

Brugeren kan nu tilgå kanalen ved at indtaste et kanal-id eller scanne en QR-kode.

Unicast-transmissionsteknologi

 • Se icon wifi signal 3 3x

Med MobileConnect er det muligt at bruge WiFi til at transmittere lydindhold til alle smartphones (iOS og Android).

Kompatibel med
Hovedtelefoner 
Høreapparater
Cochlea-implantater

Personal Hearing Assistant

Personal Hearing Assistant gør det muligt for brugerne at justere lydsignalet, så det passer til deres individuelle hørebehov, og forbedrer taleforståelighed og lydkvalitet. Den intuitive berøringsskærm giver hørehæmmede nem adgang til hjælpemidlet til lytning.

Personal Hearing Assistant

Fleksibel netværksintegration

MobileConnect kan integreres fleksibelt i en hvilken som helst it-infrastruktur pga. sine forskellige integrationsmuligheder.

MobileConnect Manager

I Manager Mode er MobileConnect Manager dit sted til samlet håndtering af alle MobileConnect Stations. Det passer bedst til håndtering af flere stationer og giver god mulighed for skalerbarhed for professionelle it-infrastrukturer.

MobileConnect Manager

Standalone Mode

Som alternativ til MobileConnect Manager kan en enkeltstående MobileConnect Station styres i Standalone Mode. Det gør netværksintegrationen nemmere og er særlig fordelagtigt, hvis it-infrastrukturen er begrænset.

Standalone Mode

MobileConnect Station

MobileConnect Station er hardwarekomponenten i MobileConnect-systemet. Den er udstyret med Power over Ethernet, XLR og Dante™ og kan installeres hvor som helst på netværket, uanset om det er i et auditorium eller et centralt serverrum.

flere oplysninger her
MobileConnect Station

Seminar June 15, 2021 - MobileConnect - Personal Listening Solution

Seminar June 15, 2021 - MobileConnect - Personal Listening Solution

MobileConnect integrates into existing network infrastructure and creates audio streams transported to the MobileConnect app over the WiFi network. In this online seminar, we’ll give a full overview of the system and discuss how it can be implemented as a next generation assistive listening system, or provide high quality audio streaming for countless applications. Mere

Our success stories

Downloads

 • Digitale Brochure
  • Digital Brochure MobileConnect (2.8 MB) Download

 • User Guide & Documentation
  • User Guide & Documentation - MobileConnect Download

 • Privacy & Cookies
  • Privacy and Cookies - MobileConnect Download

 • Terms of Use
 • EU-overensstemmelseserklæringen
  • EU Declaration of Conformity - MobileConnect Station (890 KB) Download

 • Specifikationer
  • MobileConnect System Specification (250 KB) Download

Kontakt os

Sennheiser MobileConnect - det innovative system for lyttehjælp til teatre, opera og musical. Udfyld formularen i dag for at finde ud af, hvordan MobileConnect skaber adgang til nye publikummer.