MOMENTUM

I hvert enkelt sæt MOMENTUM hovedtelefoner manifesterer vores ambition om at skabe den perfekte lyd. Med førsteklasses materialer, perfekt forarbejdning og innovativ teknologi, er MOMENTUM mere en blot et sæt hovedtelefoner. Det er en bekendelse til en kompromisløs lidenskab til lyd.

Fantastisk lyd selv i den mindste detalje

MOMENTUM står aldrig stille. Det er fordi vi altid løfter kompromisløs lyd til nye højder. Den nyeste generation af MOMENTUM-hovedtelefoner er beviset. Førsteklasses materialer, perfekt forarbejdning og banebrydende teknologi gør de nye MOMENTUM til meget mere end bare et par hovedtelefoner. De er en uforbeholden kærlighedserklæring til fantastisk lyd uanset om du vælger den trådløse udgave eller med kabel. Det er hovedtelefoner til folk, der følger deres indre drivkraft, til folk, der går et skridt videre end andre folk med MOMENTUM.

Den nye generation

Vors fascination af præcis og detaljeret lyd manifesterer sig selv i de nye MOMENTUM hovedtelefoner. Fra materialer af høj kvalitet som f.eks. børstet rustfrit stål og det fineste læder til den perfekte fuldendelse af oplevelsen af kompromisløs lyd.

Vores udviklere har arbejdet på at kombinere kundefeedback og tekniske innovationer for at skabe de hidtil bedste MOMENTUM hovedtelefoner.

CapTune App

CapTune App

Din musik. På din måde.
Med CapTune fra Sennheiser får du begge: en førsteklasses kvalitetsmusikafspiller og en effektiv lydindstillingsapp, så du kan personaliserer din fornemmelse for musik perfekt. Mere