Dobbelt så mange kanaler. Den samme sikkerhed.

Firmwareopdatering 3.0 med en ny funktion, der giver endnu bedre udnyttelse af frekvensspektret.

Digital 6000 er opdateret og indeholder nu en vigtig feature: den nye Link Density Mode fordobler antallet af tilgængelige kanaler.
Så selv i et meget vanskeligt, overbelastet frekvensspektrum bliver der flere disponible frekvenser til produktioner af enhver størrelse. Den nye LD Mode fungerer med alle komponenter i serien og kommer i form af en firmwareopdatering.

Enkelt, Nemt, Effektivt

Det skal bare fungere. Uanset anvendelsen - under et kostume, ved ekstreme bevægelser, hvor der opstår sved, i studiet eller på scenen: vi har udviklet LD Mode til at fungere perfekt under ekstreme betingelser. Vores teknologi viser sit værd, ikke blot i laboratoriet, men i produktioner over hele verden.

Enkelt, Nemt, Effektivt

Under motorhjelmen

Til Link Density Mode har vi optimeret datahastigheden ved hjælp af et nyudviklet Sennheiser Performance Audio Codec (SePAC). Afstanden mellem kanalerne er reduceret ækvidistant til 200 kHz, så der nu er mulighed for 5 kanaler i 1 MHz båndbredde. Denne nye balance mellem behov og ydelse skaber nye muligheder for at opfylde kravene fra endnu flere scenarier.

Under motorhjelmen

Effektivitet møder overlegen teknik: den nye fleksibilitet

Med den nye D6000 Link Density Mode har du adgang til det bedste fra 2 verdener: du har nu fuld kontrol over båndbredde, kanalantal og datahastighed, alt efter dit aktuelle behov. Du har fuld fleksibilitet, selv i de mest krævende miljøer.

Effektivitet møder overlegen teknik: den nye fleksibilitet