Skip to Content
IFA 2019 pressekit
tilbage

IFA 2019 pressekit

Sennheiser løfter nu sløret for, hvilke spændende nyheder, de præsenterer under IFA 2019.

IFA 2019 finder sted fra den 6. til 11. september i Berlin. Her vises de nyeste innovationer inden for forbrugerelektronik og hvidevarer. Lydspecialisten Sennheiser, IFAs Global Audio Partner 2019, introducerer flere nye produkter, der kombinerer betagende lyd, gedigent håndværk og smarte funktioner.

Nedenfor finder du Sennheisers pressekit i forbindelse med IFA 2019. Klik på linkene for at se de fulde engelske pressemeddelelser og billeder:

Tredje generation af formidabel lyd: Sennheiser introducerer ny MOMENTUM Wireless

Ved IFA 2019 introducerer Sennheiser det nyeste medlem af MOMENTUM-familien, som er en serie af hovedtelefoner i lækkert design og med lyd i særklasse. Den nye generation af MOMENTUM Wireless byder bl.a. på endnu bedre lyd, nye funktioner, der opgraderer brugeroplevelsen, og en integreret Tile-bluetooth tracker sørger for, du aldrig behøver at lede efter dine høretelefoner igen.

MOMENTUM Wireless kan købes for 3.299 kr. hos HiFi Klubben.

Opgrader til en smartere rejseoplevelse: Sennheiser introducerer PXC 550-II Wireless

Sennheiser løfter desuden sløret for den nye PXC 550-II Wireless, efterfølgeren til de anerkendte rejsehovedtelefoner, PXC 550. PXC 550-ll Wireless er blandt andet opgraderet med Bluetooth 5.0 og har op til tyve timers trådløs batteritid.

PXC 550-ll kan købes for 3.299 kr. hos HiFi Klubben.

AMBEO Soundbar omskriver regelbogen for opslugende lyd: Sennheisers AMBEO Soundbar modtager prestigefyldt EISA Award

På Sennheiser-standen kan besøgende også opleve den netop lanceret AMBEO Soundbar, der leverer imponerende 5.1.4 lyd fra en enkelt alt-i-en-enhed.

AMBEO Soundbar kan købes for 18.999 kr. hos HiFi Klubben.

Global Audio Partner: Sennheiser bliver global partner for en af verdens førende elektronikmesser

Sennheiser er Global Audio Partner til IFA i 2019.

Besøg Sennheiser under IFA ved hall 1.2 | booth 220.


Mark Ellegaard Holm Kommunikation

 

Contacts
Maik Robbe Communications Manager UK & Nordics, Sennheiser
Kai Detlefsen
Om Sennheiser Nordic A/S Denmark

At forme fremtiden for lyd og skabe unikke oplevelser for kunder er det mål, som forener Sennheisers medarbejdere og partnere verden over. Den uafhængige familievirksomhed, som ledes af den tredje generation i kraft af Dr. Andreas Sennheiser og Daniel Sennheiser, er en af verdens førende producenter af hovedtelefoner, højttalere, mikrofoner og trådløse transmissionssystemer. I 2019 genererede Sennheiser Group en omsætning på i alt 756,7 millioner euro. www.sennheiser.com

Kolofon

Databeskyttelse