Skip to Content
Sennheiser lancerer længeventet AMBEO Soundbar med prisvindende 3D-lyd
tilbage

Sennheiser lancerer længeventet AMBEO Soundbar med prisvindende 3D-lyd

Snart bliver det efterår, og strandturene byttes ud med hyggelige stunder på sofaen med dine yndlingsfilm og -serier. Lydspecialisten Sennheiser byder årstidens regn og mørke velkommen med lanceringen af sin længeventede AMBEO Soundbar, der vil forvandle enhver stue til en eksklusiv hjemmebiograf. Soundbaren har netop udmærket sig med en fornem EISA-pris og kan fra i dag både prøves og købes i HiFi Klubben.

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. For alt imens sommeren går på hæld og dagene bliver kortere og mørkere, kan Sennheiser endelig lancere sin første og længeventede AMBEO Soundbar i Danmark - og ifølge internationale specialister vil den forvandle enhver efterårsstue til en ægte hjemmebiograf.

Allerede inden lanceringen er Sennheisers AMBEO Soundbar nemlig blevet hædret af den internationale EISA-jury, som netop har offentliggjort dette års prisvindere. Her var det især soundbarens evne til at skabe en opslugende 3D-lydoplevelse fra en alt-i-én-enhed, som begejstrede dommerne.

”Sennheiser har omskrevet reglerne for fordybende lyd med sin første soundbar. Alt-i-et-systemet, som både håndterer Dolby Atmos og DT S:X og desuden introducerer AMBEO 3D-upmixing til stereo og 5.1-indhold, giver en omsluttende biografoplevelse fra enhver enhed,” lyder EISA-juryens begrundelse.

Nye standarder for 3D-lydoplevelser i hjemmet

EISA hylder de allerbedste nye produkter inden for forbrugerelektronik, som bl.a. vurderes ud fra teknologi, funktioner og ydeevne, og i kategorien ”Premium Soundbar” løb Sennheisers helt nye model altså med hæderen.

Det er den første soundbar fra den tyske lydgigant, som derved udvider sin produktportefølje. Enheden er skabt med en vision om at give den ultimative lydoplevelse til underholdningen i hjemmet. Den prisbelønnende modtagelse vækker naturligvis glæde hos Sennheiser:

”Med AMBEO Soundbar er vi gået ind i en ny produktkategori med henblik på at etablere nye standarder for 3D-lydoplevelser i hjemmet. EISA-prisen viser, at det er lykkedes os at skubbe til grænserne for højttalere til hjemmeunderholdning, og den hæver niveauet for, hvad der er på markedet både herhjemme og i udlandet,” siger Tom Martin, Retail Sales Director i England, Irland og Danmark, hos Sennheiser.

Læs den uddybende begrundelse for den prestigefyldte EISA-pris her.

Mærk 3D-oplevelsen i HiFi Klubben

Fra i dag kan danske lydentusiaster prøve den unikke 3D-lydoplevelse fra Sennheisers AMBEO Soundbar i HiFi Klubbens butikker, hvor produktet kan købes for 18.999 kr.

Sennheiser og HiFi Klubben har samtidig indgået en aftale om, at mange af Sennheisers andre high-end-produkter også vil være at finde på hylderne i HiFi Klubbens butikker i hele Norden.

Fakta om AMBEO Soundbar

  • AMBEO Soundbar er verdens første 5.1.4-soundbar og består af 13 uafhængige drivere
  • Den indeholder fem dedikerede hi-fi-diskantenheder i studiekvalitet og desuden seks basenheder
  • Soundbaren har den nyeste virtualiseringsteknologi, udviklet i samarbejde med det anerkendte tyske forskningsinstitut Fraunhofer IIS, som bl.a. var med til at udvikle mp3 og AAC
  • Den registrerer akustikken i din stue og de reflekterende overflader, som den bruger til at skabe den perfekte 3D-lydoplevelse
  • De 13 drivere og AMBEO-teknologien arbejder som virtuelle højtalere og skaber en surround-installation i rummet, der placerer dig i begivenhedernes centrum (5.1.4.) med kanaler rundt om og over dig
  • Den er kompatible med alle de nyeste lydformater, herunder Dolby Atmos, DTS:X, MPEG-H
  • Soundbaren understøtter samtidig de seneste HDMI-standarder, herunder eARC, Dolby Vision, 4k Passthrough, Bluetooth og Chromecast, så du kan forbinde alle dine yndlingsenheder
  • Sennheiser Smart Control-appen gør det muligt at skræddersy lyden til dine personlige præferencer

Yderligere information

Læs mere om Sennheiser AMBEO Soundbar, og produktets tekniske detaljer her.

 

Mark Ellegaard Holm Kommunikation

 

Om brandet Sennheiser

Vi lever og ånder for lyd. Vi er drevet af en passion for at skabe lydløsninger, der gør en forskel. At skabe fremtidens lyd og give vores kunder bemærkelsesværdige lydoplevelser er det, som Sennheiser-brandet har stået for i mere end 75 år. Mens professionelle lydløsninger som mikrofoner, konferencesystemer, streamingteknologier og monitoreringssystemer er en del af Sennheiser electronic GmbH & Co. KG, drives forretningen med forbrugerudstyr som hovedtelefoner, soundbars og taleforstærkende enheder af Sonova Holding AG under licens fra Sennheiser. 

www.da-dk.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com