Støjundertrykkende Hovedtelefoner

Der er ikke mange stille steder i denne verden. Du behøver ikke længere at rejse hundredevis af kilometer for at finde et sted, - du kan selv skabe et. Tag dine Sennheiser hovedtelefoner på, tryk på NoiseGard® knappen, og nyd din favoritmusik uforstyrret, uanset hvor du er. Takket være Sennheisers fantastiske aktive støjundertrykkende teknologi.

Ren musiknydelse uden baggrundsstøj.

Alle hovedtelefoner dæmper på sin vis støjen i omgivelserne – mere eller mindre. Men nogle gange er den passive måde at afskærme sig mod forstyrrende lyde ikke nok: Især på travle steder eller i et fly eller en bus. Det er her, hvor Sennheiser’s egen NoiseGard® teknologi udøver sine magiske evner. Ganske enkelt: Det analyserer det forstyrrende signal og udsender et eksakt modsat signal – et akustisk negativt signal, som neutraliserer det positive signal – så du ikke bliver afholdt fra at nyde dine favorit-tracks.

Servicelinks

Find forhandler

Find en Sennheiser-forhandler tæt på dig med vores forhandlersøger.

Tilbehør

Leder du efter en reservedel eller tilbehør til dine hovedtelefoner eller dit headset? Klik her for at finde dine originale Sennheiser-reservedele.

Kontaktcenter

Har du et spørgsmål om et af vores produkter? Vil du vide mere om Sennheiser? I Sennheisers kontaktcenter finder du svarene, som du ønsker, hurtigt.

Registrer dit produkt

Er du allerede ejer af et Sennheiser produkt? Registrer dit produkt nu for at profitere af vores førsteklasses verdensomspændende service.