Støjundertrykkende Hovedtelefoner

Der er ikke mange stille steder i denne verden. Du behøver ikke længere at rejse hundredevis af kilometer for at finde et sted, - du kan selv skabe et. Tag dine Sennheiser hovedtelefoner på, tryk på NoiseGard® knappen, og nyd din favoritmusik uforstyrret, uanset hvor du er. Takket være Sennheisers fantastiske aktive støjundertrykkende teknologi.

Ren musiknydelse uden baggrundsstøj.

Alle hovedtelefoner dæmper på sin vis støjen i omgivelserne – mere eller mindre. Men nogle gange er den passive måde at afskærme sig mod forstyrrende lyde ikke nok: Især på travle steder eller i et fly eller en bus. Det er her, hvor Sennheiser’s egen NoiseGard® teknologi udøver sine magiske evner. Ganske enkelt: Det analyserer det forstyrrende signal og udsender et eksakt modsat signal – et akustisk negativt signal, som neutraliserer det positive signal – så du ikke bliver afholdt fra at nyde dine favorit-tracks.

Servicelinks

Find forhandler

Find en Sennheiser-forhandler tæt på dig med vores forhandlersøger.

Tilbehør

Leder du efter en reservedel eller tilbehør til dine hovedtelefoner eller dit headset? Klik her for at finde dine originale Sennheiser-reservedele.

Kontaktcenter

Har du et spørgsmål om et af vores produkter? Vil du vide mere om Sennheiser? I Sennheisers kontaktcenter finder du svarene, som du ønsker, hurtigt.